0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Lepotička v belem: bela kuhinja Dankuchen

Bela kuhinja v svetu notranjega opremljanja velja za brezčasno in večno moderno klasiko. Bela je zagotovo prava izbira za vse ljubitelje svežine in prečiščenega videza. Preverite, zakaj je izbor bele kuhinje Dankuchen prava odločitev.


Bela kuhinja preprosto nikoli ne gre iz mode. Če prisegate na moderen slog kuhinje, priljubljen skandinavski stil ali videz rustikalne kuhinje, se bodo bele kuhinjske fronte z videzom vašega doma v vsakem primeru odlično ujele ter delovale elegantno in brezčasno. 

A načrtovanje kuhinje v beli barvi ni tako preprosto, kot si morda mislite. Prehladna bela barva je lahko hitro videti sterilna, topel bel odtenek pa lahko postane kremast, kar lahko močno spremeni celoten vtis, ki ga pusti vaša bela kuhinja. Vseeno pa lahko s pravimi nasveti glede oblikovanja in materialov ter malo občutka za slog nastane lepotička, ki bo popolnoma ustrezala vašim estetskim zahtevam. Preverimo, zakaj so bele kuhinje tako priljubljene in kakšno vam priporočamo, če izberete kuhinje Dankuchen.

Bela kuhinja Granada Dankuchen


Zakaj je bela kuhinja tako priljubljena?

Bela kuhinja je še vedno izbor št. 1 v naših pohištvenih salonih, pa naj gre za visoki sijaj ali mat izvedbo. Bela barva omogoča veliko svobode pri oblikovanju kuhinje po meri ter prinaša številne prednosti:

  • Prostor optično razširi: bela kuhinja v prostoru ne izstopa, zato je idealna za manjše prostore, saj ti iz tega razloga delujejo večji. Fronte z visokim sijajem ta učinek še okrepijo ter z odsevom ustvarijo več globine in poudarkov.

  • Ustvari svetlobo v prostoru: bele kuhinjske fronte odbijajo naravno in umetno svetlobo ter tako pričarajo svetel prostor.

  • Omogoča preprosto kombiniranje: belo barvo je mogoče kombinirati s katero koli vrsto pohištva ali gospodinjskih aparatov. Beli vgradni aparati se brezhibno zlijejo s pohištvom, črni vgradni aparati pa služijo kot čudoviti poudarki sredi bele kuhinje.

  • Zagotavlja brezčasen slog: z nakupom bele kuhinje vas ni treba biti strah, da bo šla kmalu iz mode. To pomeni, da vam lahko kakovostna bela kuhinja od ustreznem vzdrževanju služi več kot 20 let.

Bela kuhinja Living Dankuchen


V katerih kombinacijah bela kuhinja najlepše izpade?

Kakšno stensko barvo izbrati?

V splošnem velja, da se bela kuhinja dobro ujame s pastelnimi odtenki in toplimi, zemeljskimi toni sten. Če so vaše stene pobarvane belo, pred nakupom bele kuhinje za vsak slučaj preverite, če se bele fronte in bele stene ne tepejo med sabo – ja, tudi to se lahko zgodi. V salonu prosite za vzorec in primerjajte barvo stene in fronte.

Idealne stenske obloge za belo kuhinjo

Topli sivi ali naravni in peščeni toni stenskih oblog ustvarjajo prijeten kontrast belim površinam. Priljubljeni so tudi poudarki v rdeči in črni barvi ter rešitve v različnih odtenkih bele barve.

Kakšen naj bo kuhinjski pult?

Bela kuhinja se odlično ujame z vsemi naravnimi materiali: od marmorja, naravnega kamna do masivnega lesa oreha, bukve ali hrasta. Odličen za oblikovanje bele kuhinje je tudi ultrapas v videzu lesa. Odtenki so lahko tako svetli kot temni. Če ste k beli kuhinji zbrali temen kuhinjski pult, priporočamo peščene in kremne tone sten. Če prisegate na močne kontraste, bo odlično izstopala tudi rdeča ali antracitna barva.

Kaj pa talne obloge?

Kar se tiče materiala, lahko izberete karkoli: vse od parketa, ploščic do priljubljenega vinila. Vedite pa, da svetli toni prispevajo k občutku prostornosti, temni toni pa prinašajo eleganco.

Bela kuhinja La Corte Dankuchen


Štirje razlogi za svetlo kuhinjo Dankuchen

V naših pohištvenih salonih z veseljem svetujemo pri izboru elementov bele barve ter vam pomagamo z namigi za najboljše kombinacije. Pri blagovni znamki Dankuchen imamo kar nekaj skritih adutov.

1. Svetle fronte 

Svetle fronte so najbolj vsestranska izbira v svetu kuhinjskih barv. Bela barva ustreza čisto vsakemu slogu. Pri Dankuchen lahko izberete bele ličnice v visokem sijaju Fliederweiss z večkratnim nanosom laka ali mat izgled v odtenku Polarweiss. 

2. Svetle steklene omarice 

Steklene omarice so must-have element v kuhinji, ki vsakemu ambientu doda elegantno noto. Omarice različnih oblik lahko izberete v beli ali kaki drugi svetli barvi. Zakaj ne bi izbrali Premium steklenih omaric? 

3. Svetel les 

Les pomeni pridih narave in če si tega želite v svojem domu, izberite kombinacijo bele barve in lesnih odtenkov. Trenutno zelo moden je lesni dekor hrast Eiche hell ali brest Ulme. Nobel! Še en edinstven odtenek lesnih barv je Tobacco, ki vas bo zagotovo očaral. 

4. Svetle stenske obloge 

Bela kuhinja je lahko pusta in dolgočasna, vendar nikoli, če jo popestrite s svetlo stensko oblogo. Včasih ploščice, danes stenske obloge v celi paleti odtenkov, tudi v ekstravagantnih barvah kot na primer Civetta, Volabo ali Quartz. Zakaj pa ne? Tudi vaša kuhinja si zasluži pridih unikatnosti.

Bela kuhinja Silbermond Dankuchen


Še vedno niste popolnoma prepričani? Zagotavljamo vam, da je izbira bele kuhinje prava izbira. 
Danküchen načrtovalnik najdete tukaj:
https://dankuchen-prevc.si/izris-kuhinje/

#dankuchen #danküchen #prevcNazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo