0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Nova kolekcija Danküchen, popolna dovršenost

Svež veter v novih kuhinjah Danküchen. Kolekcija, zasnovana v toplih zemeljskih tonih, s poudarkom na mat površinah in z možnostjo različnih kombinacij materialov ustvari v vsakem prostoru popolno harmonijo udobja.

Nova kolekcija Danküchen kuhinj prinaša svež veter v slovenske domove.

Kolekcija, zasnova v toplih zemeljskih tonih, s poudarkom na mat površinah in z možnostjo različnih kombinacij materialov ustvari v vsakem prostoru popolno harmonijo udobja. Izbrani unikatni kuhinjski detajli pa poskrbijo, da niti ena kuhinja ni popolnoma enaka drugi. Vsaka je svet zase. Takšen, kot si ga želite in takšen, kot ga potrebujete.

Nov model LUXOR je skrbno načrtovan in dodelan do najmanjše podrobnosti. Kot že samo ime pove, so odlike modela LUXOR prestiž, eleganca in popolnost. Tudi ta model je mogoče individualno prilagoditi vašim željam.

Za ljubitelje naravnih tonov vam ga izrišemo v svetlih frontah in s svetlimi stenskimi oblogami. Barva front Sahel v kombinaciji z lesnim dekorjem Eiche.

Za kreativne navdušence pa vam model Luxor izrišemo v ekstravagantnih barvah in poskrbimo za dinamično vzdušje. Barva front Canon in Anthrazit v kombinaciji z lesnim dekorjem temni hrast Mooreiche.

Ekskluzivni detajli v kuhinji Danküchen:
- del stene oblecite v stensko oblogo v lesnem dekorju - toplo in domače vzdušje je zagotovljeno
- načrtujte steklene omarice - s tem vnesete v prostor svetlečo eleganco in hkrati prostor za izvrstne kose kuhinjske posode in kozarcev
- za ljubitelje vinske kapljice je vinska vitrina must-have element v kuhinji - eleganten dizajn še popestri izgled kuhinje

V salonu pohištva Prevc Žabnica vam v 3D pogledu izrišemo kuhinjo Danküchen tudi iz nove kolekcije kuhinj 2022.


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

 

 

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.