0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Nove barve v kuhinji Dankuchen Prevc

Nove barve ličnic v kuhinji ponujajo nešteto možnosti oblikovanja. Nove barve front lahko izberete pri novem modelu Luxor, pa tudi pri starejših, preizkušenih modelih kot so Silbermond, Toplux, Lacorte in Interdan. Izberite svojo unikatno barvo v kuhinji in naj tudi vaša Dankuchen kuhinja, izbrana v salonih pohištva Prevc, zasije v izbranih naravnih, močnih in elegantnih niansah.

Nove barve ličnic v kuhinji ponujajo nešteto možnosti oblikovanja. Vsako kuhinjo je moč individualno prilagoditi.

Nove barve front lahko izberete pri novem modelu Luxor, pa tudi pri starejših, preizkušenih modelih kot so Silbermond, Toplux, Lacorte in Interdan.

- Sahel je nežna harmonična barva, ki ponuja bogastvo topline
- Canon je vpadljiva unikatna barva, ki dokazuje, da so tudi močne barve v kuhinjskem prostoru nepogrešljive
- Tobaco - naravna in odločna barva, ki kuhinji daje poseben naravni značaj
- Dolomit - nepremagljiva in samosvoja barva, ki s temnimi niansami daje razkošnosti novo moč in moderno eleganco
- Arzano - stilsko dovršena barva, ki izraža pristno eleganco, poudarja jasen linije in videz prostora dvigne na višji nivo

Izberite svojo unikatno barvo v kuhinji in naj tudi vaša Danküchen kuhinja, izbrana v salonih pohištva Prevc, zasije v izbranih naravnih, močnih in elegantnih niansah.


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

 

 

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.