0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Kakršno spalnico imamo, toliko veljamo

Spalnice

Apartmaji

Spalnica je del stanovanja ali hiše, kjer preživimo največ časa, večinoma v njem spimo. In kakršno spalnico imamo, toliko veljamo.
Kakršno spalnico imamo, toliko veljamo

Spalnica je del stanovanja ali hiše, kjer preživimo največ časa, večinoma v njem spimo. Ni pa to samo prostor za počitek, je tudi prostor za romantiko, intimo, oblačenje, ličenje, branje, telovadbo in še bi lahko naštevali. Če imate majhno stanovanje, si v spalnici lahko uredite delovni kotiček, kar pa ni najbolj priporočljivo.

Spalnica je prostor, ki nas popelje v deželo sanj, a potovanje je prijetno le, če se v spalnici počutimo dobro. Kraljica spalnice je brez dvoma postelja. Želimo si veliko in udobno posteljo, vendar pa je okrog nje treba zagotovili zadosten prostor za gibanje.  Vzglavje naj bo ob steni, na preostalih treh straneh pa naj bo vsaj 45 cm prostora.          

Glede velikosti postelje praktično ni omejitev, za dve osebi se priporoča postelja velikosti vsaj 160 x 200 cm ali še bolje 180 x 200 cm. Izbira omare z drsnimi ali klasičnimi vrati je stvar okusa in ker v večini stanovanj ni posebne garderobne sobe, oblačila hranimo največkrat kar v spalnici. V manjših stanovanjih je potrebno izkoristiti vsak centimeter, vendar nikar ne pretiravajmo. Pri opremi spalnice je manj več, torej raje manj omar in pustimo prostoru, da je zračen in da diha.

Barve sten izberimo po svojem okusu, lahko se odločimo za hladnejše barve (modra ali zelena) ali tople barve (rumena ali bež), le kričeče in preveč živahne barve v spalnico nikakor ne sodijo.

V spalnici je velikega pomena osvetlitev. Prilagodimo se našim (bralnim) navadam v spalnici, na stropu pa namestimo ne preveč močno luč. Z izbiro slik, dekorativnih predmetov in posteljnine naredimo piko na i opremi spalnice. Naredimo spalnico všečno in postala bo prostor, v katerega se bomo vsak večer radi vračali, v njej dobro spali in se polni energije prebujali v nov dan.

Res je, da kakršno spalnico imamo, toliko veljamo. Ker smo bolje naspani, spočiti in pripravljeni na nove osebne, družabne in poslovne izzive.

Oglejte si ponudbo spalnic, kjer se najdejo sestavi spalnic za vsak okus in žep.


3D IZRIS SPALNICE



Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo