0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Rustikalne kuhinje s pridihom podeželja

Kuhinje

Rustikalno pohištvo je posebno pohištvo, saj mora biti že sam videz starinski ali rahlo patiniran, oblika kuhinjskih elementov pa temu prilagojena.
Rustikalne kuhinje s pridihom podeželja

Rustikalne kuhinje so tiste vrste kuhinje, ki se najbolje vključijo v stanovanje ali hišo na podeželju. Tu je stik z naravo večji, način življenja pa bolj sproščen. Doma pridelana zelenjava in začimbe vsekakor dajejo kuhinji pečat podeželja.

Gre za posebno pohištvo, saj mora biti že sam videz starinski ali rahlo patiniran, oblika kuhinjskih elementov pa temu prilagojena. Na starinski način oblikovane police, lesene stenske obloge, okrasne letve in vitrine v rusti videzu so le nekateri izmed njih.

Nekatere rustikalne kuhinje so izdelane iz masivnega lesa, ni pa to več nujno, saj lahko s sodobnimi materiali in načini obdelave novo kuhinjo naredimo v staranem videzu. Pri tem pa se ohrani vse prednosti in funkcije moderne kuhinje. Danes praktično ni več kuhinje brez predalnikov z mehkim zapiranjem in polnim izvlekom, visokih ali nizkih shranjevalnih omar in vseh gospodinjskih aparatov. Tudi vzdrževanje in čiščenje je enostavno.

Da je v njej res pravo podeželsko vzdušje, ne pozabimo na prijetne pastelne ali tople barve, ki vsekakor spadajo v tovrstno kuhinjo, na oknih naj bodo zavese, na okenski polici sveža zelišča, na mizi pa sveže sezonsko cvetje.

                       

Rustikalna kuhinja se izdela po meri prostora. Če je vse tako, kot mora biti, potem je kuhanje in druženje v kuhinji za vse družinske člane pravi užitek.

Si tudi vi želite takšno rustikalno kuhinjo?

3D IZRIS KUHINJE



Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo