0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Zanesljiv pomočnik v kuhinji

Kuhinje

Pomočnik, ki namesto vas meša, stepa, gnete in nikoli ne zataji. Kuhinjski robot iz Gorenja prihrani vas čas in energijo.
Zanesljiv pomočnik v kuhinji

Ste si kdaj v kuhinji želele učinkovitega in tihega pomočnika, ki bi namesto vas mešal, stepal in gnetel ter nikoli ne bi zatajil?  Delo v kuhinji nam olajša in skrajša, če le izkoristimo vse funkcije, ki jih ima v izobilju.

Nastavljiva hitrost

Prilagoditev po meri. Različne hitrosti enostavno izberete s pomočjo stikala. To vam zagotavlja vsestranskost v vsaki posamezni fazi priprave, da lahko opravite vse, od običajnega mešanja do stepanja beljakov. Najmanjša hitrost in priročen pokrov preprečujeta brizganje vsebine naokoli ob zagonu aparata.

Prostoročno mešanje

Prihrani čas in energijo. Kuhinjski robot MMC700W iz Gorenja prihrani čas in energijo, hkrati pa da popolne rezultate. Močan aparat odlikujejo odlične mešalne lastnosti in natančna kontrola v vsakem trenutku. Gorenjev kuhinjski robot ima moč in hitrost, hkrati pa je dovolj občutljiv, da odlično premeša vse od goste mase za kekse do občutljivih beljakov. Močan motor kot za šalo opravi z gnetenjem, mešanjem in stepanjem.

Različni nastavki

Opravijo vse kuhinjske postopke pred peko. Meša, stepa, gnete. Kuhinjski robot ima priložen kavelj za gnetenje, metlice za mešanje in ploski nastavek za stepanje. Metlice prezračijo in premešajo mase, ki morajo ostati lahke in puhaste; s kavljem za gnetenje učinkovito pregnetete še tako gosto maso, z nastavkom za stepanje pa zamešate odlično smetano ali občutljiv sneg iz beljakov. Mešalni nastavek se premika okoli osi, glava pa v drugo smer, kar omogoča popolnoma homogeno zmes.

Kuhinjski robot je tisti, ki nam delo v kuhinji olajša, je lep, praktičen in zanesljiv, ženske pa smo še vedno "šefice" v svoji lastni kuhinji.


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo