Alples studio BTC Ljubljana 01/ 541 18 20

Salon Dorfarje Kranj 04/ 502 19 00

 
 
 

Kontakt

ALPLES STUDIO BTC LJUBLJANA

Šmartinska 152
1000 Ljubljana

051 314 568

 01 541 18 20
 051 314 862
 alples.studio@prevc.si

SALON PREVC KRANJ
Dorfarje 17
4209 Žabnica

 04 502 19 00
051 314 861
 info@prevc.si

 
 
 

Nova kolekcija kuhinj Dankuchen 2020

Nova kolekcija kuhinj Dankuchen 2020

Trendi v kuhinjah se spreminjajo. Ne sicer s takšno hitrostjo kot se to dogaja pri tekstilu, pa vendarle se kuhinje skozi leta spreminjajo. Oblikovno so vedno lepše in bolj dovršenih oblik, materiali se razvijajo in postajajo vedno boljši, elementi pa so prilagojeni sodobni funkcionalnosti, ki jo od kuhinje pričakujemo.

Kakšne novosti si lahko v prihodnjih mesecih privoščite v kuhinji Dankuchen?

POSTAVITEV KUHINJ
V trendu so še vedno zelo velike kuhinje s kuhinjskim otokom. Večino kuhinjskih otokov krasi kuhalna plošča, nekatere pa tudi pomivalno korito.

ODPRTI ELEMENTI V KUHINJI
Kuhinje imajo malo zaprtih elementov, zgolj eno ali dve zgornji omarici, vse ostalo predstavljajo odprti elementi in poličke. Odprti elementi se nahajajo tudi pod delovnimi ploščami kuhinj in okrog kuhinjskega otoka. Še ena zanimivost: tudi pod kuhalno ploščo je moč naročiti odprto omarico brez vrat za lažje delo.

MEŠANJE SLOGOV, SIVA IN ČRNA BARVA
Kuhinjski slogi se mešajo, saj se moderne kuhinje lahko kombinirajo z rustikalnimi frontami. Če si drznete, opremite kuhinjo v dveh lesnih barvah in v dveh različnih dekorjih sive barve. Med barvami prevladujejo naravne lesne barve, kombinirajo pa se z bež, belo, sivo in antracitno barvo. Posebej samosvoje so kuhinje v črni barvi in v kombinaciji s temno barvo lesa in moderno stensko oblogo.

RAZGIBANE ODLAGALNE POVRŠINE
Sestavi kuhinj so razgibanih višin, saj vsi elementi ne segajo več od tal do stropa. S tem sicer izgubimo del shranjevalne površine, pridobimo pa odlagalno površino. Posebej zanimivo je tudi kuhinjsko korito, ki je za nekaj centimetrov dvignjeno nad delovnim pultom.

NEVIDNI ODTISI ROK
Posebna obdelava lakiranih vrat kuhinje – mi smo jo poimenovali kar super lak mat obdelava - preprečuje, da bi se po uporabi na kuhinjskih vratih opazile sledi prstov ali rok. Tisti, ki želite s čiščenjem kuhinje imeti kar se da malo opravka, boste te prednosti še posebej veseli.
Vsaka novost v Dankuchen kuhinjah je narejena s skrbno razvojno naravnanostjo in z namenom, da kuhinja postane bolj prijazna in všečna uporabniku in se olajša delo v njej, kakovost bivanja pa se dvigne na višjo raven.

V salonu pohištva Prevc Žabnica vam izbrano kuhinjo Dankuchen izrišemo v več možnih postavitvah.

Nove kuhinje Dankuchen bodo na voljo v začetku leta 2020. PONUDBA KUHINJ DANKUCHEN

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.