Alples studio BTC Ljubljana 01/ 541 18 20

Salon Dorfarje Kranj 04/ 502 19 00

 
 
 

Kontakt

ALPLES STUDIO BTC LJUBLJANA

Šmartinska 152
1000 Ljubljana

051 314 568

 01 541 18 20
 051 314 862
 alples.studio@prevc.si

SALON PREVC KRANJ
Dorfarje 17
4209 Žabnica

 04 502 19 00
051 314 861
 info@prevc.si

 
 
 

Dankuchen kuhinje

Dankuchen kuhinje

Več kot milijon zadovoljnih uporabnikov Dankuchen kuhinj

Veliko je razlogov, zakaj so kuhinje DAN tako priljubljene. Proizvodnja kuhinj deluje na osnovi najsodobnejših tehnologij, vse kuhinje pa so zasnovane tako, da se prostor, ki je na voljo, čim bolje izkoristi, obenem pa se ustvarijo ergonomski delovni pogoji za delo v njej.

Dankuchen kuhinje imajo na voljo celo paleto kuhinjskih modelov od osnovne kuhinje do ekskluzivne kuhinje najboljše kakovosti. Moderne kuhinje so ravnih in enostavnih linij. Klasične kuhinje pa v dom prinašajo nostalgijo po dobrih starih časih in moderno udobje v enem.
Izdelava po meri, sestavljanje po elementih in popolno prileganje v prostor so prednosti kuhinj Dan že od nekdaj. Pestra paleta barv in obdelav, pet let garancije na leseni del in doživljenjska garancija na vodila pa je tisto, kar prepriča še tako zahtevnega uporabnika.
Nova kolekcija kuhinj ima vrsto inovativnih prednosti, ki so posledica intenzivnega razvoja novih materialov. Tako je zakladnica Dankuchen z letošnjim letom bogatejša za tri nove modele kuhinj – Lion Classic, Classico in Interdan, šest novih barv front in sedem novih barv korpusov.
Nove kuhinje Dankuchen so kuhinje za drzne. Odprti regali, mešanje različnih barv lesnih dekorjev in različnih stilov navdihuje in spodbuja k premišljeni odločitvi za novo, še bogatejšo DAN kuhinjo. Navdušila bo tudi vas, saj navdušuje že več kot milijon zadovoljnih uporabnikov v Evropi. Kuhinjski prostor pa postane oaza dobrega počutja in prava paša za oči in usta.

Preberite več ... 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.