0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Danküchen kuhinje

Kuhinje

Več kot milijon zadovoljnih uporabnikov Dankuchen kuhinj. Zakaj so kuhinje DAN tako priljubljene?
Danküchen kuhinje

Več kot milijon zadovoljnih uporabnikov Dankuchen kuhinj

Veliko je razlogov, zakaj so kuhinje DAN tako priljubljene. Proizvodnja kuhinj deluje na osnovi najsodobnejših tehnologij, vse kuhinje pa so zasnovane tako, da se prostor, ki je na voljo, čim bolje izkoristi, obenem pa se ustvarijo ergonomski delovni pogoji za delo v njej.

Dankuchen kuhinje imajo na voljo celo paleto kuhinjskih modelov od osnovne kuhinje do ekskluzivne kuhinje najboljše kakovosti. Moderne kuhinje so ravnih in enostavnih linij. Klasične kuhinje pa v dom prinašajo nostalgijo po dobrih starih časih in moderno udobje v enem.

Izdelava po meri, sestavljanje po elementih in popolno prileganje v prostor so prednosti kuhinj Dan že od nekdaj. Pestra paleta barv in obdelav, pet let garancije na leseni del in doživljenjska garancija na vodila pa je tisto, kar prepriča še tako zahtevnega uporabnika.

Nova kolekcija kuhinj ima vrsto inovativnih prednosti, ki so posledica intenzivnega razvoja novih materialov. Tako je zakladnica Dankuchen z letošnjim letom bogatejša za tri nove modele kuhinj – Lion Classic, Classico in Interdan, šest novih barv front in sedem novih barv korpusov.

Nove kuhinje Dankuchen so kuhinje za drzne. Odprti regali, mešanje različnih barv lesnih dekorjev in različnih stilov navdihuje in spodbuja k premišljeni odločitvi za novo, še bogatejšo DAN kuhinjo. Navdušila bo tudi vas, saj navdušuje že več kot milijon zadovoljnih uporabnikov v Evropi. Kuhinjski prostor pa postane oaza dobrega počutja in prava paša za oči in usta.

Več o Danküchen kuhinjah pa tukaj.

3D IZRIS KUHINJE


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo