0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Notranjost vgradnih omar

Vgradne omare

Kaj vse skrivajo naše garderobne omare? Pa si poglejmo.
Notranjost vgradnih omar

Kadar se selimo, običajno ne moremo verjeti, kaj vse skrivajo naše garderobne omare.
Vanje gre vse, ampak dejansko prav vse. Ne le oblačila in obutev, kot bi morda razmišljali. Od posteljnine, sesalca, otroških igrač, modnih dodatkov, zimske garderobe, starih oblačil, odej, dežnikov, knjig in še marsikaj bi se našlo. Seznam predmetov je resnično neskončen.

Prav zato so razvojni inženirji v pohištveni industriji razmišljali, kako bi omare naredili bolj pregledne, bolj uporabne, z vsebino takoj na voljo, ne pa da preložimo pol omare, da sploh pridemo do predmeta v zadnjem delu.
Vgradne garderobne omare so že v osnovi zasnovane tako, da so pregledne in imamo enostaven dostop do predmetov. Tudi višji deli omare so dosegljivi, za lažje iskanje pa je dodana še osvetlitev v njihovi notranjosti.

Tukaj smo vam nanizali nekaj predlogov za notranjo ureditev vgradnih omar. Notranjost si lahko sestavite čisto po svoji želji. Je pa res še nekaj - za red pa je kljub temu treba poskrbeti!         


3D IZRIS VGRADNE OMARE

                          


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo