0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Pet top prednosti Dankuchen kuhinj

Kuhinje

Vsaka kuhinja Danküchen je kreacija zase, narejena po meri prostora in po željah stranke.
Pet top prednosti Dankuchen kuhinj


1. Večja delovna površina: Dankuchen kuhinje se lahko izdela v globini 70 cm namesto standardnih 60 cm. Ta udobna možnost vam ponuja več prostora, predvsem je to delovni prostor zgoraj, spodaj pa shranjevalni prostor. S tem pa dobimo več svobode pri kuhanju in ustvarjanju v kuhinji.

2. Korpusi vseh Danküchen kuhinj so izdelani v debelini iverne plošče 18 mm. Večina ostalih kuhinj je izdelana v standardni debelini 16 mm. Za isto ceno pri Danküchen dobite bolj kvalitetno kuhinjo, na ta način pa se ji podaljša tudi trajnost in prvoten izgled.

3. Predali s steklenimi poviški: predali v različnih predalnikih imajo steklene poviške. Lepši videz je tu in boljši pregled nad vsebino predalov tudi.

Predali                        


4. Predali v podnožju: vsak prostor v kuhinji je dragocen, zato je Dankuchen razvil poseben sistem podnožnih predalov. Za vse manjše prostore pridobimo nepogrešljivega dodatnega 15% shranjevalnega prostora.


       


5. Tiho zapiranje z Bluemotion: tehnologija Bluemotion zagotavlja neslišno zapiranje kuhinjskih vrat in predalov. Tišina zagotovljena!

Vsaka kuhinja Danküchen je kreacija zase, narejena po meri prostora in po željah stranke, hkrati pa podprta z vsemi prednostmi modernih in popolnoma funkcionalnih kuhinj Dankuchen.



Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo