0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Klasična kuhinja Natura

Da bo vse tako, kot mora biti.

Klasična kuhinja Natura

Da bo vse tako, kot mora biti.

Klasična kuhinja nam vedno ponudi vse, kar od nje pričakujemo. Tudi klasična kuhinja Natura z zaobljenimi linijami poskrbi za pridih tradicije in kvalitete. Barva češnje podari prizemljenost, premišljen 3D načrt pa funkcionalno in urejeno kuhinjo. Preberi več
Alples

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

SEJEMSKA AKCIJA: dodatni 13% prihranek


Posebnosti klasične kuhinje Natura

Ključni element, ki loči kuhinjo Natura od ostalih kuhinj, so zaobljene stranice elementov v topli češnjevi barvi. Tradicionalna a unikatna barva češnje v kombinaciji z lakiranimi površinami drugih barv v kuhinjskem pohištvu dobi svoj sodobnejši odsev.

Kuhinje po meri Natura nudijo proste roke pri izbiri posebnih elementov, kot so odprti regali, police, mize in razni dodatki za shranjevanje kuhinjskega pribora.

  • kuhinja v osnovni barvi češnja - perla
  • čiste linije
  • poudarjene zaobljene okrasne stranice
  • dolga življenjska doba
  • 24 enobarvnih izvedb v lak mat in sijaj obdelavi
  • vitrina v 4 različicah
  • NE SPREGLEJTE: izris kuhinje Alples

Barve

Vrata, predali, vitrine

Delovni pulti

Kljub konkuriranju sodobnih in rustikalnih kuhinj so klasične kuhinje Alples še vedno zelo pogosta izbira naših kupcev. Razlog za to se skriva v njihovi trajnosti in kvaliteti.

Dizajn kuhinje Natura omogoča preglednost in obilje shranjevalnih kotičkov. Urejenost in čiste linije vam nudijo udobje, to pa oskrbi, da ustvarjanje v kuhinji Natura postane in ostane dolgoletna tradicija.

Točno in po meri prostora: KUHINJA PO MERI

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC ali salon Žabnica in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo