0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Rustikalna kuhinja Laguna

Kako lepo zadiši po domačem ...

Rustikalna kuhinja Laguna

Kako lepo zadiši po domačem ...

Kuhinja Laguna je tu z namenom, da vam omogoči, da okusi prevladajo. Naj bodo to okusi s pridihom morja, domačega ali topline ... Rustikalna izvedba vas ponese v svet, ki je popolnoma prilagojen vašim okusom. Preberi več
Alples

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

SEJEMSKA AKCIJA: dodatni 13% prihranek


Posebnosti rustikalne kuhinje Laguna

Kuhinja Laguna je zaradi podeželskega pridiha polna domačnosti na zunaj, v osnovi pa omogoča, da si svoj kuhinjski kotiček uredite lično in vam po godu. Na voljo je v lesnih dekorjih naravnega in sivega hrasta, še posebej pa zaživi v kombinaciji s katerim od barvnih dekorjev.

Med naborom notranjih kuhinjskih elementov kot najbolj priročne izpostavljamo elemente za notranjo opremo predalov, izvlečne košare za shranjevanje živil in izvlečne mehanizme za kotne elemente.

Na voljo je več kot 30 različic v mat in sijaj izvedbi ter enobarvnem in lesnem dekorju.

  • 24 izvedb v lak mat in sijaj obdelavi
  • okvirna konstrukcija front na vratih in predalih
  • Alples kuhinje hrast v naravnem in sivem odtenku
  • bele rustikalne kuhinje, magnolija in zelena
  • možnost dodatka elementa za začimbe z osvetlitvijo
  • NE SPREGLEJTE: izris kuhinje Alples

Barve

Vrata, predali, vitrine

Delovni pulti

V splošnem rustikalne kuhinje izžarevajo domačnost in toplino, ki je glavna sestavina vsakega kosila. Z možnostjo prilagoditve kuhinjskih elementov in postavitve kuhinje potrebam vsakega posameznega gospodinjstva pa je mogoče, da rustikalna kuhinja najde svoj prostor prav v vsakem domu.

Izmed vseh rustikalnih kuhinj je Laguna najbolj topla in domačna, kar omogoča prosta izbira ročajev, vitrin in delovne površine. Fronte rustikalnega izgleda preoblikujejo hišo v dom, celotno kuhinjo pa nevede spremenijo v domače ognjišče, kjer se dan za dnem z veseljem zbirajo vsi družinski člani.

Točno in po meri prostora: KUHINJA PO MERI

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC ali salon Žabnica in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo