0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Jedilne mize oglate

Kuhinjske mize Murales, izdelane v Sloveniji.

Jedilne mize oglate

Kuhinjske mize Murales, izdelane v Sloveniji.

Kuhinjska miza naj po velikosti in obliki nudi dovolj prostora za udobno sedenje. Če prostor dopušča naj bo jedilna miza široka vsaj 90 cm, raje več, tako da je na njej dovolj prostora za pogrinjke in hrano. Kuhinjski stoli na vsaki strani potrebujejo vsaj 80 do 100 cm prostora. Preberi več
Murales

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Izberi hitri nakup, po jedilnico

V spletno trgovino

Opis izdelka

Torej koliko naj bo velika kuhinjska miza? 

Za 6 oseb potrebujete jedilno mizo v merah 130-140 cm x 90-100 cm. Za 8 oseb naj bo kuhinjska miza v merah 180-200cm x 90-100 cm. Z raztegljivo mizo pa število oseb za mizo še povečate.
Kuhinjske mize Murales se dobi v različnih dimenzijah, fiksne ali raztegljive... Stoli in mize so izdelani iz masivnega lesa bukve, hrasta ali ameriškega oreha. Izdelava tudi v različne odtenke lesa po Muralesovi lesni kolekciji.

  • Izdelava jedilnice je možna tudi po vašem vzorcu lesa. V tem primeru potrebujemo vzorec lesa ali barve in z 90% se Murales približa vaši želji.

Barve les

Murales mize iz ameriškega oreha. Zakaj pa ne?

Vaš ambient stanovanja ima moderne linije. Glavni prostor je odprt, v njem pa kraljuje prostorna bela kuhinja in prostor za jedilnico. Ravno v takem interierju naj svoj prostor dobi jedilna miza v dekorju ameriškega oreha. Oglate Murales mize, predvsem model 1450 izžareva eleganco in sledi najnovejšim smernicam. Čudovito se poda v prostoren svetel bel prostor. Ne pozabite na dekoracijo in ustrezno barvo sten. Že ena sama fotografija ali slika na steni je lahko dovolj, da bo jedilnica popolna.

Seveda pa brez kuhinjskih stolov ne gre. Moderni, klasični, samo leseni ali v kombinaciji s kovino, oblazinjeni,.. Ponudba kuhinjskih stolov Murales na enem mestu.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo