0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Kuhinjski stoli

Murales, ko se udobje združi z lepoto.

Kuhinjski stoli

Murales, ko se udobje združi z lepoto.

Kuhinjski stoli iz masivnega lesa bukve, hrasta in ameriškega oreha. Moderni, klasični, rustikalni, stoli v leseni izvedbi ali v kombinaciji s kovino. Preberi več
Murales

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Izberi hitri nakup, po stol

V spletno trgovino

Opis izdelka

Kuhinjski stoli Murales so narejeni v Sloveniji, izdelani pa so iz masivnega lesa bukve, hrasta in ameriškega oreha. Stoli se dobijo v naravnem lesu ali pa kot luženje na imitacijo: palisander, češnja, wenge, črna, bela, oreh rustikal, beljena bukev, hrast beli, beljena bukev, beljeni hrast, grafit... Kuhinjski stoli Murales so moderni, klasični ali rustikalni stoli. Ponudbo dopolnjujejo stoli v leseni izvedbi ali kombinacija s kovinoElegantno oblazinjenje pri stolih je pa samo še pika na i. 

  • Kuhinjski stoli v isti barvi kot je vaša kuhinja.
    Da, Murales kuhinjski stoli se dobijo tudi v vaši barvi. V tem primeru potrebujemo vzorec lesa ali barve in z 90% se Murales približa vaši želji.  
  • Kaj pa blago?
    Da, tudi blago je lahko vaše ali pa si blago izberete iz naše redne ponudbe za sedežne garniture.

Barve les

Oblazinjenje

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo