0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Klasična kuhinja Speed

Ona je središče našega doma.

Klasična kuhinja Speed

Ona je središče našega doma.

Všeč so mi predali, vse na svojem mestu in na očeh. Všeč mi je vitrina, tako sijaj elegantna in skrivnostna. Všeč mi je moja shramba, vedno polna in na dosegu rok. Preberi več
Varia Purion

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Posebnosti klasične kuhinje Speed

Kuhinja po meri iz linije nemških kuhinj Varia Purion v izbranih barvah.

Klasično zasnovana linija kuhinje, gladke fronte, manjši in večji vidni ročaji v krom ali črnem dizajnu, prilagodljiva delovna višina, vitrine, odprte omarice s policami,..  Prilagodljivo vam. Odlična izbira za mlade za opremo prvega skupnega doma.

Vrata in predali so izdelani iz melamin dekor plošče v enobarvni izvedbi. V izboru Varia Purion kolekcije lahko izbirate med alpsko belo, magnolijo, belo, barvo peska in črnim betonom. V sestav kuhinje vključite lesni dekor stenske obloge, delovni pult, zaključne stranice in police.

  • 5 enobarvnih melamin dekorjev
  • priporočamo izbor vidnih ročajev


  • delovni pult ultrapas
  • izdelano po meri prostora

Varia Purion kolekcija dekorjev in dodatkov za kuhinjo Speed

ULTRAPAS DELOVNI PULTI

Pri izbiri delovnega pulta iz ultrapasa prevladuje debelina 38 mm. Nova, bolj moderna in vedno bolj priljubljena pa je debelina 16 mm ali pa celo 100 mm za poudarjen podaljšek otoka ali kuhinjskega šanka. Delovni pult je sestavljen iz milimetrsko tankih slojev celuloze in papirja, ki so prepojeni z melaminom in na vročino odporno fenolno smolo ter stisnjeni v kompozit. Zgornja plast takšne umetne plošče se zaključi z dekorativno oblogo, ki pa je na voljo v neskončno barvah in imitacijah.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo