0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Kuhinje

Izberite svojo sanjsko kuhinjo in jedilnico.

Kuhinja in jedilnica sta osrednji prostor vsakega stanovanja. Večinoma sta v enem prostoru. Tu je prostor za kuhanje, uživanje v hrani, druženje in sprostitev.  Če uživate v kuhanju, radi preživljate čas z družino ali ob druženju s prijatelji, boste v salonih Prevc zagotovo našli tisto nekaj, kar bo izpolnilo vaše želje.

Si želite svojo kuhinjo ali jedilnico v celoti zamenjati ali narediti zgolj nekaj sprememb? Ekipa Prevc je tu za vas, da naredite to v stilu. Opremljanje kuhinje je eden najbolj zabavnih in zahtevnih projektov, ki vodi do izboljšanja izgleda in funkcionalnosti stanovanja.

Top akcije na kuhinje in jedilnice:

 

Preberi več

Oblikujte kuhinjo, v kateri bo kuhanje enostavno

Pomembno je, da je kuhinja v jedilnici popolnoma izkoriščena in visoko funkcionalna. Pri načrtovanju postavitve kuhinje po meri boste želeli razmisliti o vsakodnevnih funkcijah v najbolj obremenjeni sobi vašega doma. Kuhinjski pult po izbiri, ki ne zahteva veliko vzdrževanja in je odporen na madeže in toploto. Izkoristite doslej prazen prostor s kotnimi kuhinjskimi omaricami, da boste maksimalno izkoristili svojo kuhinjo in pridobili kar največ shranjevalnih površin. Izkoristite prostor v podnožju  s predali in pridobite do 15 % več shranjevalnega prostora. Ne pozabite na primerno osvetlitev tako delovnih površin kot tudi bolj umirjeno ambientalno svetlobo v jedilnici.

Izboljšajte videz v organizaciji vašega doma

Pomagali vam bomo najti popolne barve v slogu kuhinjskih omaric, ki bo ustrezal vašemu domu. Ekipa Prevc vam svetuje pri izbiri materialov za kuhinjo, primernih kuhinjskih elementih, visokih, nizkih ali visečih kuhinjskih omaric. Kuhinjski otok je odlična izbira za prostore, ki so dovolj široki, da vanje lahko umestimo kuhinjo z otokom in priročnim pultom za hiter zajtrk ali večerjo. Kuhinja po meri omogoča, da je kuhinjski otok izdelan čisto po vaših željah. Koliko prostora imate, tako velik je lahko kuhinjski otok. Pri kuhinjah Danküchen lahko izberete globino pulta celo do 70 cm, kar omogoča več delovne površine in več shranjevalnega prostora.

Različni modeli kuhinj za vsak okus

Kuhinje Danküchen imajo delovne pulte v različnih debelinah, kar vpliva na celovit izgled in uporabnost kuhinje. Izberite delovni pult v želeni debelini, saj to spremeni videz celotne kuhinje Dan.
Sedem modelov kuhinj Alples omogoča izbiro za vsak okus in vsak notranji prostor. Nabor priznanih proizvajalcev kuhinj Alples in Danküchen vam omogoča, da se boste v salonih Prevc odločili za tisto pravo! Naša ekipa pa vas bo strokovno usmerjala skozi celoten proces izbire kuhinje in jedilnice – od 3D izrisa kuhinje do montaže in seveda do popolne uporabniške izkušnje v vašem sanjsko opremljenem stanovanju. Kuhinja je vedno srce vsakega stanovanja. Ne glede na to, ali izberete moderno kuhinjo Alples ali rustikalno kuhinjo Danküchen, prepričani smo, da boste z dobrim svetovalcem iz salona Prevc našli tisto sanjsko postavitev kuhinje po meri, ki jo iščete že vse življenje.


Nazaj na vrh

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo