0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Kuhinje

Kuhinje

Izberite kuhinje po meri in jedilnice iz sanj.

Kuhinja in jedilnica sta osrednji prostor vsakega stanovanja. Večinoma sta v enem prostoru. Tu se nahaja prostor za kuhanje, uživanje v hrani, druženje in sprostitev. Če z veseljem kuhate, radi preživljate čas z družino ali ob druženju s prijatelji, se bo v salonu Prevc zagotovo našla taka kuhinja po meri, ki bo izpolnila vaše želje.

Želite svojo kuhinjo ali jedilnico v celoti zamenjati ali narediti zgolj nekaj sprememb? Ekipa Prevc je tu za vas, da naredite to v stilu. Opremljanje kuhinje je eden najbolj zabavnih, a hkrati zahtevnih projektov, s katerim pa bo vaš dom zagotovo videti lepše in bolj funkcionalno.

AKCIJE na kuhinje:


 

Preberi več

V salonih Prevc prisegamo na kuhinjo po meri

Ni pomembno, ali popolnoma na novo opremljate kuhinjo, ste se odločili za zamenjavo ali zgolj za poživitev stare kuhinje. V vsakem primeru je bistveno, da je prostor, v katerem bo stala kuhinja, popolnoma izkoriščen in funkcionalen. To vam lahko omogočite zgolj kuhinje po meri, pri katerih je celotna postavitev popolnoma prilagojena vašim željam ter dimenzijam in značilnostim prostora. 

Vse kuhinje, ki jih ponujamo v salonih Prevc, so izdelane po meri. Vsak element posebej je izoblikovan po vaših željah in ustreza specifikam prostora. To velja za vse blagovne znamke kuhinj, ki jih najdete v naši ponudbi: Alples, Dankuchen in Varia Purion. Pri vseh proizvajalcih je mogoče izbirati med različnimi velikostmi tako zgornjih kot spodnjih elementov, načini odpiranja, značilnostmi predalov, barvami, vzorci in obdelavami. Vsaka kuhinja po meri je popolnoma unikatna in izdelana za posameznega kupca.

Vse kuhinje po meri pred izdelavo izrišemo v posebnem programu, s katerim vaše ideje in naši nasveti dobijo svojo pravo, a za zdaj še virtualno podobo. 3D izris kuhinje in drugega pohištva je odličen pripomoček tako za vas kot za nas, saj z njim tako vi kot mi natančno veste, kaj pričakovati.

Pred naročilom je treba opraviti le še izmero na domu in po potrebi prilagoditi postavitev elementov. V salonih pohištva Prevc poskrbimo za celoten postopek od začetka do konca, zato da ste vi lahko popolnoma brez skrbi. Poskrbimo tudi za dostavo pohištva in strokovno montažo kuhinje. In da ne pozabimo še ene zelo pomembne informacije, ki jo je dobro vedeti ob odločitvi: ob nakupu kuhinje po meri so 3D izris kuhinje, storitev izmere in svetovanja na domu za vas popolnoma brezplačni.

Se torej zanimate za kuhinje z otokom, kuhinjski polotok ali kotne kuhinje? Vam je pri srcu rustikalni slog, večna klasika ali prisegate na sodobne kuhinje? Povejte nam svoje želje ter zaupajte dimenzije prostora in posebnosti, na katere moramo biti pri izrisu kuhinje pozorni. Razglejte se po naših salonih ali spletni strani in izberite model kuhinje, ki vam najbolj ustreza. Poskrbeli bomo, da boste z izbrano kuhinjo in celotnim postopkom od izbire, izrisa do montaže več kot zadovoljni.

Izberite kuhinje z otokom ali kotne kuhinje za enostavno kuhanje

Vse zgoraj napisano se sliši preprosto. Saj pravzaprav tudi je, a najprej je treba vedeti, kaj si sploh želite. V poplavi čudovitih možnosti je včasih težko izbrati idealno kuhinjo, a pregled naše vrhunske ponudbe in naši strokovnjaki vam lahko pomagajo.

V salonih Prevc opažamo, da v zadnjem času med željami kupcev prednjačita dva tipa kuhinj: kotne kuhinje in kuhinje z otokom. Kuhinje po meri z otokom ali v kotni postavitvi odlično izkoristijo prostor in nudijo dobre možnosti za shranjevanje. Zagotovo so tudi zato izjemno priljubljene.

Kuhinje z otokom v salonih Prevc

A v prvi vrsti izbiramo z očmi. In kuhinje s otokom so lahko res prava paša za oči, poleg tega pa so tudi izjemno funkcionalne. Nudijo dodatno delovno površino in prostor za shranjevanje, hkrati pa so tudi odlično družabno središče, kjer se otroci učijo peči prve piškote, prijatelji delijo zgodbe ob kozarcu vina, družina pa se zbere za prigrizke in pogovor. 

A obstaja več tipov kuhinjskega otoka: z osrednjo postavitvijo, polotok, tak, ki služi tudi kot miza ali bar, ali tak z gospodinjskimi aparati. Kakšnega boste izbrali, je odvisno predvsem od prostora, ki ga imate na voljo. Za optimalno funkcionalnost priporočamo, da je okoli otoka vsaj 1 meter prostora, da boste lahko nemoteno kuhali in se družili – to pomeni, da mora biti prostor dovolj širok.

Spoznajmo glavne prednosti, ki jih prinašajo kuhinje z otokom, izdelane po meri:

  • dodatna delovna površina: kuhinje z otokom omogočajo lažjo pripravo obrokov, nudijo več prostora za odlaganje in so super prostor za druženje;

  • dodaten prostor za shranjevanje: kuhinjski otok nudi s svojo globino vsaj 90 cm odličen prostor za shranjevanje in s tem pripomore k večji organiziranosti kuhinje;

  • več možnosti za sedenje: kuhinjski otok lahko služi kot zajtrkovalni pult ali jedilna miza, kar prinese dodaten prostor za sedenje poleg mize v jedilnici - precej priročno, če gostite večjo družbo;

  • fleksibilnost in prilagodljivost: otok lahko oblikujemo kot samostojni element ali ga povežemo z ostalim kuhinjskim pohištvom;

  • estetska vrednost: kuhinjski otok lahko služi kot osrednji element vašega prostora.

Kuhinja po meri omogoča, da je kuhinjski otok izdelan čisto po vaših željah. Kolikor prostora imate, tako velik je lahko kuhinjski otok. Pri kuhinjah Danküchen lahko izberete globino pulta celo do 70 cm, kar omogoča več delovne površine in več shranjevalnega prostora.

Kotne kuhinje za odličen izkoristek prostora

Tudi kotne kuhinje po meri so dobra izbira za vse, ki želite maksimalno izkoristiti vsak kotiček prostora, namenjenega kuhinji. Idealne so tudi za manjše kuhinje, kjer je vsak centimeter pomemben. Načrtovanje kotne postavitve pa zahteva premišljen pristop, da bo v njej dovolj prostora za odpiranje omaric in predalov ter nemoteno gibanje.

Pri Prevcu razumemo, da morajo biti kotne kuhinje vedno oblikovane z mislijo na prilagodljivost in popolnoma po meri vašega doma. Če imate dovolj prostora, je zanimiva tudi integracija kuhinjskih otokov ali polotokov, da kotne kuhinje postanejo še bolj funkcionalne in družabne.

To so glavne odlike kotnih kuhinj, izdelanih po meri:

  • optimalna izraba prostora: omogočajo dober izkoristek kotov, ki so pri opremljanju pogosto zapostavljeni;

  • večja delovna površina:  kotne kuhinje v obliki črk L ali U prinaša večjo delovno površino in več prostora za kuhanje;

  • ergonomska učinkovitost: v kotni kuhinji boste potrebovali manj premikov med različnimi delovnimi postajami, zato boste pri pripravi hrane bolj učinkoviti;

  • prilagodljive možnosti shranjevanja: v kotne omare je mogoče vgraditi inovativne shranjevalne sisteme, npr. vrtljive elemente ali ti izvlečne ledvičke, ki optimizirajo prostor za shranjevanje.

Na kaj je še treba biti pozoren pri izbiri kuhinje po meri?

Ko se odločite za vgradnjo kuhinje po meri, lahko v popolnosti izkoristite prostor , ki je na voljo. Izrabite bolj biten prazen prostor v kotu s kotnimi kuhinjskimi omaricami, da boste pridobili kar največ shranjevalnih površin. Izkoristite še prostor v podnožju s predali in pridobite do 15 % več shranjevalnega prostora.

Razmislite o najprimernejšem kuhinjskem pultu, ki ne zahteva veliko vzdrževanja in je odporen na madeže in toploto. Ne pozabite na primerno osvetlitev tako delovnih površin kot tudi bolj umirjeno ambientalno svetlobo v jedilnici.

A če vas projekt kuhinje po meri že kar malce bremeni, ste lahko povsem brez skrbi. V salonih Prevc vam bomo pomagali najti idealno kuhinjo z aparati za vaš prostor s popolno barvo kuhinjskih omaric ter vas svetovali pri izbiri materialov za kuhinjo, primernih kuhinjskih elementov, visokih, nizkih ali visečih kuhinjskih omaric, pa tudi glede gospodinjskih aparatov in stenskih oblog.

V salonih Prevc najdete kuhinje po meri za vsak okus

Ponosni smo, da lahko v naših salonih ponudimo tri vrste kuhinj priznanih blagovnih znamk: Alples, Dankuchen in Varia Purion. Vsaka ima svoje značilnosti in odlike, prav vse pa tako visokokakovostne, estetske, slogovno raznolike in popolnoma prilagodljive, zato se med njimi zagotovo najde tudi vaša kuhinja po meri iz sanj.

Naša ekipa vas bo strokovno usmerjala skozi celoten proces izbire kuhinje in jedilnice – od 3D izrisa do montaže  in seveda do popolnih izkušenj v vašem sanjsko uporabno opremljenem stanovanju.

Kuhinja je vedno srce vsakega stanovanja. Ne glede na to, ali izberete moderne kuhinje po meri Alples ali rustikalne kuhinje Danküchen, prepričani smo, da boste z dobrim svetovalcem iz salona Prevc našli tisto sanjsko postavitev kuhinje po meri, ki jo iščete že vse življenje.

Nazaj na vrh

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo