0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Bratje Prevc na kavi - v tretje gre rado

V tretje je šlo rado! Klepet ob kavi z brati Prevc in Petrom Slatnarjem je presegel vsa pričakovanja.
Bratje Prevc na kavi - v tretje gre rado

V maju 2017 smo Saloni Pohištva Prevc že tretjič povabili na kavo brate Prevc: Domna, ki bo v juniju postal polnoleten in mu je trenutno glavna skrb šola; Ceneta, ki se enako odlično kot na skakalnici znajde tudi na fakulteti in v kuhinji, ter Petra, ki je obujal spomine na lansko sezono ter na obisk v Vatikanu pri papežu. Posebni gost dogodka je bil Peter Slatnar, kreator in izdelovalec novih smuči Slatnar TM. V sproščenem vzdušju je pogovor, ki sta ga spretno krmarila Monika Tavčar in Anže Zevnik, tekel okrog čisto vsakdanjih stvari skakalcev in o načrtih za prihodnjo sezono. Na koncu so prišli na svoj račun še najmlajši, saj so bratje Prevc pridno podpisovali svoje kartice in plakate. Se vidimo prihodnje leto, saj tudi v četrto gre rado!

☕☕☕ Hvala ekipi Mini Planica in Barcaffe za lepši dan. Andrej Bogataj hvala za super fotke in ekipa Tele Ho za Livestream. Voditelja Monika Tavčar in Anže Zevnik, vidva sta pa itak najboljša! Se vidimo prihodnje leto!

Posnetek dogodka V tretje gre rado je tukaj.



Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo