0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Podjetje Dankuchen prejelo medaljo za kakovost

Podjetje Dankuchen je v mesecu novembru prejelo medaljo za kakovost Markt Quality Award – gesamt Sieger. Medalja je pripadla podjetju Dankuchen kot skupnemu zmagovalcu za celoten prodajni program kuhinj.
Podjetje Dankuchen prejelo medaljo za kakovost

Nagrado so dobili na podlagi skupne zmage na več področjih: na področju spontane prepoznavnosti, odprte prepoznavnosti, simpatije, prepoznavnosti preko reklame, kot TOP podjetje, na osnovi stopnje inovativnosti, na osnovi dobre cene v povezavi z nakupom in na podlagi Top kvalitete kuhinj.

Nagrado podeljuje certificirano podjetje Marktforschung g.m.b.h. & Co.

Podjetje Dankuchen je nagrade za kvaliteto prejelo tri leta zapored tudi v Sloveniji in sicer nagrado QUDAL, ki jo podeljuje organizacija ICERTIAS v 40 državah po svetu.

Ponosni smo, da smo tudi v podjetju Prevc, saloni pohištva, d.o.o., del uspešne zgodbe Dankuchen kuhinj in si jo takšno želimo pisati še naprej.



Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo