Alples studio BTC Ljubljana 01/ 541 18 20

Salon Dorfarje Kranj 04/ 502 19 00

 
 
 

Kontakt

ALPLES STUDIO BTC LJUBLJANA

Šmartinska 152
1000 Ljubljana

051 314 568

 01 541 18 20
 051 314 862
 alples.studio@prevc.si

SALON PREVC KRANJ
Dorfarje 17
4209 Žabnica

 04 502 19 00
051 314 861
 info@prevc.si

 
 
 

Nocoj je ena luštna noč

Nocoj je ena luštna noč

Sreda, 22. maja, je bila ena luštna noč. Luštna in posebna za celotno ekipo salona Prevc, za nekdanje zaposlene, za poslovne partnerje podjetja, družino Prevc in vse prijatelje, ki smo se zbrali v Škofji Loki v Gostilni pri Starman. Praznovati srebrni jubilej podjetja je velika čast, obenem pa velika odgovornost za vse nas.

Rudi Zevnik in Ivan Draškič sta nam pripravila kratek vpogled v začetke podjetja vse do današnjih dni. V voditeljski vlogi je blestela vedno izvrstna Monika Tavčar, ki se ji je pridružil še Cene Prevc. Veronika Šmid in Polonca Pokorn sta s prefinjenim glasbenim izborom in odličnima vokaloma izvrstno dopolnili program.

Poslovni partnerji, s katerimi sodelujemo že vse od začetkov, so prejeli priznanja za sodelovanje. To so: Alples, Doma-ko, Slovenska postelja, Murales, Radio Sora, Gorenjski glas in Decop. Priznanje za posebne dosežke pa je prejelo tudi pet zaposlenih in nekdanjih zaposlenih ter dva zunanja sodelavca.

Svoj pogled na zgodovino podjetja so prispevali tudi Peter, Cene in Domen Prevc, ki se v bližnji prihodnosti vidijo v športu, za naprej pa, kamor jih pot ponese. Mi verjamemo, da bo tudi njihova pot uspešna.

Dogodek se je zaključil z večerjo in druženjem po njej. Hvala vsem, ki ste bili z nami ta večer, hvala vsem, ki ste z nami že 25 let.

Veronika in Polonca sta se v pesmi Nine Pušlar spraševali, kdo še verjame, mi pa jima odgovarjamo: Mi še verjamemo v tople besede, obljube in dobre ljudi.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.