0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Zdaj je pravi čas za zamenjavo sedežne garniture

Bodite pozorni na materiale in kakovost vzmetenja.
Zdaj je pravi čas za zamenjavo sedežne garniture

Kuhinja in dnevna soba sta sedišče našega doma. V dnevni sobi pa se največ zadržujemo ravno na sedežni garnituri.

Sedežno garnituro izberemo glede na prostor, ki nam je na razpolago in glede na stil, s katerim je opremljena dnevna soba, pa tudi kuhinja in drugi prostori v stanovanju.

Izbiramo lahko med različnimi modeli, na voljo so klasične sedežne garniture z visokim naslonom ali pa modernejše sedežne garniture z nižjim naslonom, širšim ležiščem in več okrasnimi blazinami. Odločite se lahko za kotno postavitev sedežne garniture, trosed, dvosed, počivalnik ali tabure.

Pri izbiri sedežne garniture bodimo pozorni na material, iz katerega je izdelana in na kakovost vzmetenja, saj vse to vpliva na dolžino uporabne življenjske dobe sedežne garniture. Materialov je ogromno, izbiramo lahko med usnjem, umetnim usnjem, mikro tkaninami različnih vrst in različnimi vrstami blaga. Sedežne garniture iz mikro tkanine so še vedno najbolj pogosta izbira.

Pestra je tudi izbira barv, čeprav se stranke najbolj pogosto odločajo za nakup enobarvne bež ali rjave sedežne garniture. Zelo pogosto se odločajo tudi za nakup sedežne garniture z dodatno vgrajenim ležiščem, še posebej tam, kjer je stiska s prostorom.



Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo