Alples studio BTC Ljubljana 01/ 541 18 20

Salon Dorfarje Kranj 04/ 502 19 00

 
 
 

Kontakt

ALPLES STUDIO BTC LJUBLJANA

Šmartinska 152
1000 Ljubljana

051 314 568

 01 541 18 20
 051 314 862
 alples.studio@prevc.si

SALON PREVC KRANJ
Dorfarje 17
4209 Žabnica

 04 502 19 00
051 314 861
 info@prevc.si

 
 
 

Moj način življenja. Moj način spanja.

Moj način življenja. Moj način spanja.

Dobro spanje ponoči odloča o tem, kako uspešno bomo obvladovali dnevne obremenitve. Mnogo tega, kar uspemo storiti preko dneva, se namreč odloči v spanju. In prav nobenega razloga ni, da dan začenjamo in obremenjujemo z jutranjo utrujenostjo in »pretepenostjo«, če lahko večji del teh tegob rešimo z dobrim ležiščem. Nobeno naključje ni, da se začnemo »spogledovati« z boljšimi ležišči, kot pravimo vrhunskim posteljnim sistemom, šele v tretjem življenjskem obdobju. A slabemu spanju ni kriva le starost. Če se zbujamo utrujeni in z bolečinami v križu, kot da nas je nekdo pretepel, potem je krivec za to lahko tudi slab posteljni sistem.

Zato je toliko pomembneje, da je postelja z vsem tistim, kar spada zraven, ergonomsko ustrezno zasnovana. Predvsem mora biti hrbtenica podprta v svoji naravni legi. S tem dosežemo največji učinek počitka in preprečimo škodljive in boleče posledice, ki nastanejo, če hrbtenica dlje časa ni v svojem pravilnem položaju. Vsak dober posteljni sistem je narejen z namenom, da izpolni ta pogoj.

Da bodo izpoljeni vsi pogoji za dobro spanje preverite zanimive akcije Optimo ležišč in posteljnih vložkov. Pri pravi izbiri vam bodo pomagali naši svetovalci v salonu Prevc Dorfarje in Ljubljana Btc.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.