Alples studio BTC Ljubljana 01/ 541 18 20

Salon Dorfarje Kranj 04/ 502 19 00

 
 
 

 
 
 

Kontakt

ALPLES STUDIO BTC LJUBLJANA

Šmartinska 152
1000 Ljubljana

051 314 568

 01 541 18 20
 051 314 862
 alples.studio@prevc.si

SALON PREVC KRANJ
Dorfarje 17
4209 Žabnica

 04 502 19 00
051 314 861
 info@prevc.si

 
 
 

Stenske nalepke z osebno noto

Stenske nalepke z osebno noto

Stenske nalepke so prijetna poživitev otroške sobe, spalnice, dnevne sobe, pa tudi kuhinje in predsobe. Največ nalepk vsekakor najdemo v otroških in mladinskih sobah.

Stenske nalepke so stenska dekoracija z osebno noto. Priporočamo jih vsakomur, ki bi rad osvežil svoj dom in želi pri dekoraciji dodati tudi delček svoje kreativnosti. Nalepke so sestavljene iz več delov in vsak jih lahko razporedi po svojem okusu in željah.  Kam jih lahko nalepimo? Na manjši del stene ali čez celo steno, na pohištvo, na vrata sobe, ogledalo ali pa morda povsod malo.

Najbolj pomembna je priprava podlage. Najboljši rezultati so na gladki površini, ki je lahko gladka stena, ploščice, vrata ali ogledalo. Površina mora biti suha, zato je pred lepljenjem potrebno površino očistiti s suho krpo. Sveže barvane stene naj se sušijo vsaj teden dni, preden nalepimo nanje nalepke. Pred lepljenjem naj bodo 24 ur v prostoru, kjer se bodo nalepile, da se prilagodijo sobni temperaturi. Nalepimo jih od sredine navzven in s tem zmanjšamo možnost pojava zračnih mehurčkov. Če so pravilno nalepljene, se lahko do trikrat prestavijo brez izgube na svoji kakovosti.

Stenske nalepke so vsekakor dekoracija z osebno noto in so odlična izbira za darilo vašim najbližjim. V naših salonih lahko izbirate med več kot 40 motivi vseh vrst, lahko pa svoj motiv izberete tudi v naši spletni trgovini.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.