Alples studio BTC Ljubljana 01/ 541 18 20

Salon Dorfarje Kranj 04/ 502 19 00

 
 
 

 
 
 

Kontakt

ALPLES STUDIO BTC LJUBLJANA

Šmartinska 152
1000 Ljubljana

051 314 568

 01 541 18 20
 051 314 862
 alples.studio@prevc.si

SALON PREVC KRANJ
Dorfarje 17
4209 Žabnica

 04 502 19 00
051 314 861
 info@prevc.si

 
 
 

Vam povemo zgodbo

Vam povemo zgodbo

Vam povemo zgodbo?

Prijeten začetek dneva ni odvisen od tega, s katero nogo vstanete, ampak od tega, v kakšnem ambientu in na kakšnem ležišču se zbudite. Spalnica je prostor, ki je bistven za naše dobro počutje in zdravje.

S pravo izbiro pohištva za spalnice optimalno izkoristimo velikost bivalnega prostora in dopolnimo stil svojega stanovanja. Kaj dejansko potrebujemo? Primerno posteljo, veliko garderobno omaro, nočno omarico in najbrž tudi predalnik ali komodo.

Zelo pomembna je odločitev o ležišču oziroma vzmetnici. Ne poznamo magičnega ležišča, ki bi ustrezalo vsakemu posamezniku, zato je na voljo veliko ležišč različnih velikosti in materialov z enim samim namenom, da vsak posameznik najde pravo izbiro zase. In pred odločitvijo ležišče vedno  preizkusite, saj na njem preživite tretjino svojega življenja.

Napišite svojo lastno zgodbo…

Za prespane noči in sveža jutra poskrbite z novo spalnico in novim ležiščem. Zato, ker vam je mar za svoje zdravje in udobje. Prav zato si napišite svojo lastno zgodbo o dobrem počutju v vašem domu…

Obiščite salon Prevc v Žabnici ali Alples studio BTC Ljubljana za ogled in brezplačen izris. Vsa razstavljena ležišča lahko tudi preizkusite. V aprilu so za izbrane spalnice cene še posebej ugodne. Pohištvo v naših salonih je tisto, v katerega verjame tudi Peter Prevc.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.