Alples studio BTC Ljubljana 01/ 541 18 20

Salon Dorfarje Kranj 04/ 502 19 00

 
 
 

Kontakt

ALPLES STUDIO BTC LJUBLJANA

Šmartinska 152
1000 Ljubljana

051 314 568

 01 541 18 20
 051 314 862
 alples.studio@prevc.si

SALON PREVC KRANJ
Dorfarje 17
4209 Žabnica

 04 502 19 00
051 314 861
 info@prevc.si

 
 
 

Živi svoje sanje

Živi svoje sanje

Ležišča Optimo so ležišča vrhunske blagovne znamke, ki jih odlikujejo kakovostni materiali, 60 let tradicije, ročna izdelava in uporaba vrhunske tehnologije.

Za izdelavo ležišč iz pene se uporablja kakovostna pena volumenske gostote nad 35. Večja kot je volumenska gostota, bolj udobno je ležišče in daljša je njegova življenjska doba.

Dobra kakovost ležišča sama po sebi ni dovolj, če vam svetovalec ob izbiri le-tega ne ponudi pravega individualnega nasveta. Pri izbiri je vedno potrebno upoštevati vašo velikost, težo in spalne navade.  Več kot je prerezov ležišča, več je ergonomskih con. To pomeni, da je ležišče bolj mehko, udobno, prilagodljivo zahtevam vašega telesa in omogoča boljše zračenje. Ležanje na boku ali na hrbtu določa, kakšen model ležišča in vzglavnik izbrati.

In ne nazadnje, dobro spanje je odvisno tudi od dobrega posteljnega vložka. To lahko slikovito opišemo tako, da je dober posteljni vložek kot dober amortizer pri avtu. In če izračunate, da ste v avtu povprečno uro do dve dnevno, na postelji pa 7-8 ur, potem odločitev ne bi smela biti težka. Izbirate lahko med vložki z letvicami in nastavljivimi trdotami v srednjem delu. Lahko pa greste v svojem spalnem udobju še dlje in izberete posteljni vložek, sestavljen iz modulov, kjer je odziv ležišča točkoven, kar pomeni, da se popolnoma prilagaja potrebam vašega telesa med spanjem in počitkom.

Z dobrim posteljnim sistemom lahko brez dvoma živite svoje sanje. Optimo posteljni sistemi vam to omogočajo.

 PONUDBA LEŽIŠČ

PONUDBA POSTELJNIH VLOŽKOV

PONUDBA VZGLAVNIKOV

AKCIJSKA PONUDBA

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.