Alples studio BTC Ljubljana 01/ 541 18 20

Salon Dorfarje Kranj 04/ 502 19 00

 
 
 

Kontakt

ALPLES STUDIO BTC LJUBLJANA

Šmartinska 152
1000 Ljubljana

051 314 568

 01 541 18 20
 051 314 862
 alples.studio@prevc.si

SALON PREVC KRANJ
Dorfarje 17
4209 Žabnica

 04 502 19 00
051 314 861
 info@prevc.si

 
 
 

Velika Dankuchen kuhinja v stanovanjski hiši

Velika Dankuchen kuhinja v stanovanjski hiši

Opremljanje kuhinje v stanovanjski hiši ima svoje zakonitosti, predvsem pa ima veliko prednosti. V taki kuhinji je običajno dovolj odlagalnih in shranjevalnih površin ter hkrati zadosti delovne površine.

V okolici Škofje Loke smo montirali družinsko kuhinjo Dankuchen. Gre za stanovanjsko hišo – novogradnjo - na podeželju. Prostor dobiva naravno svetlobo z dveh strani, kuhinja ima okno nad pomivalnim koritom, na drugi strani, kjer je kuhalni del, pa svetloba prihaja od panoramskega okna.

     

Glede na dimenzije prostora jo lahko uvrstimo med velike kuhinje. Dolžina shranjevalnega dela kuhinje je 288 cm, dolžina pod oknom je 341 cm, dolžina kuhalnega dela z delovno površino pa je 220 cm.
Celotna kuhinja je opremljena z mehkim zapiranjem vrat in predalov.

Kuhalni del prostora je narejen kot polotok, z ene strani je kuhališče, na drugi strani je pult podaljšan v prostor za hiter prigrizek. Na isti strani se prostor odpira v jedilnico in naprej v teraso.

Na levi strani kuhinje sta dve visoki omari širine 60 cm, v prvi je kombinirani vgradni hladilnik z zamrzovalnikom s skupno bruto površino 263 l. V drugi visoki omari sta klasična  pečica in vgradna mikrovalovna pečica. Na steni sta montirani dve omarici z dvojnim odpiralnim mehanizmom in med njima manjša kotna omarica.

Zaradi posebnosti prostora smo uporabili različne globine delovnih pultov: običajna globina 60 cm je v nizu elementov pod oknom, levi del kuhinje ima globino 70 cm, kuhinjski polotok pa 116 cm.

Kuhinjski prostor še ni popolnoma zaključen, manjkajo še vrata, stenska obloga, svetila in senčila.

Izbrana svetla barva v lak sijaj izvedbi na vratih kuhinje naredi prostor zračen in modernega videza, prav posebno domačno noto pa doda kuhinjski pult v sivem hrastu. Izbrana kuhinja Living je eden izmed najbolj priljubljenih modelov kuhinj Dankuchen.

Stranki se zahvaljujemo za zaupanje in odlične fotografije ter ji želimo veliko kuharskih užitkov v novi kuhinji.

Model kuhinje: kuhinja Dankuchen Living
Barva: bela lak sijaj in kašmir lak sijaj
Pult debeline: 4 cm
Barva pulta in odprtih polic: sivi hrast
Ročaj: krom sijaj
Kuhalna plošča: GORENJE IS656X
Pečica: GORENJE BOP747ORAB
Mikrovalovna pečica: GORENJE BM235ORAB
Hladilnik: GORENJE RKI4182E1

Morda vas zanima tudi:

PREPRIČALE VAS BODO PREDNOSTI * BELE KUHINJE PO MERI * NAJBOLJ PRILJUBLJENA KUHINJA LIVING

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.