Alples studio BTC Ljubljana 01/ 541 18 20

Salon Dorfarje Kranj 04/ 502 19 00

 
 
 

Kontakt

ALPLES STUDIO BTC LJUBLJANA

Šmartinska 152
1000 Ljubljana

051 314 568

 01 541 18 20
 051 314 862
 alples.studio@prevc.si

SALON PREVC KRANJ
Dorfarje 17
4209 Žabnica

 04 502 19 00
051 314 861
 info@prevc.si

 
 
 

Rustikalna kuhinjska lepotica Trenta

Rustikalna kuhinjska lepotica Trenta

Čeprav imamo v podjetju Prevc salon na Gorenjskem in v Ljubljani, nas pot zanese tudi drugam po Sloveniji. Tokrat smo opremili kuhinjo v knežjem mestu Celje.

Stranka je izbrala belo rustikalno lepotico - kuhinjo Trenta Alples v barvi magnolije. Kuhinja je izdelana v lakirani mat izvedbi. Delovna plošča, posebni elementi in venec nape so v barvi hrast halifax konjak. Izbrani ročaji so iz linije vintage.

VSE O KUHINJI TRENTA 

Zaradi posebnosti prostora je bilo možno postaviti kuhinjo v dveh linijah.
Daljša linija je dolga 350 cm in ima vse potrebne kuhinjske površine. Od leve proti desni so shranjevalna površina, pomivalno korito in kuhalna plošča s podpultno pečico. Stranka se je odločila za gospodinjske aparate Electrolux . Globina elementov je 60 cm.

Krajša linija na nasprotni strani v dolžini 160 cm je bolj plitka, saj ima delovno površino v globini 37 cm, vitrino, odprt poličnik ter niz plitvih spodnjih omaric. Zaradi omejene velikosti prostora je bila to optimalna rešitev in tako je stranka pridobila še nekaj dodatnih kuhinjskih površin.

Vsi predali imajo polni izvlek, mehko zapiranje in protizdrsne podloge. Rustikalna kuhinja pridobi pridih sodobnosti s pisano stensko oblogo v digitalnem tisku, nad kuhalno ploščo je zaradi praktičnih razlogov steklo v sivi barvi.

Kuhinjska lepotica Trenta v tem prostoru zares zasije v svoji najboljši izvedbi, poseben pečat pa ji doda še naravna svetloba, ki je tu zares ne manjka.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.