Alples studio BTC Ljubljana 01/ 541 18 20

Salon Dorfarje Kranj 04/ 502 19 00

 
 
 

Kontakt

ALPLES STUDIO BTC LJUBLJANA

Šmartinska 152
1000 Ljubljana

051 314 568

 01 541 18 20
 051 314 862
 alples.studio@prevc.si

SALON PREVC KRANJ
Dorfarje 17
4209 Žabnica

 04 502 19 00
051 314 861
 info@prevc.si

 
 
 

Darilo za rojstni dan

Darilo za rojstni dan

Z vami bi rada delila svojo izkušnjo z menjavo ležišča. Kot mlajša se niti ne spomnim, kakšen jogi sem imela, saj sem bolj kot vse, opazovala motive na odeji, s katero sem bila pokrita. Novega sem dobila pri trinajstih letih, kar se mi je takrat zdelo blazno odveč, češ kaj bom z novim jogijem, če bi mi mami in ati za isti denar lahko kupila veliko luštnih puloverjev in kavbojk.

Kaj kmalu je prišlo obdobje izpitov in nešteto seminarskih nalog, kar več kot očitno pomeni mnogo pred ekranom in zvezki presedenih ur – pogosto tudi pozno v noč. Nikoli nisem bila ravno jutranja oseba, zato mi vsaka dodatna ura spanca pomeni največ na svetu. Posledično sem se začela zavedati, kako dragocen je v resnici spanec (še posebej med izpitnim obdobjem), pa čeprav nikoli nisem imela resnejših spalnih težav. 

Drugo ležišče sem imela vse do pred kratkim, ko sem dopolnila 21 let. Za rojstnodnevno darilo sem od domačih dobila novo posteljo z ležiščem Global Regular in takrat se mi je odprl svet! Prisežem, da ne pretiravam. Dobila sem dokaj trdo ležišče, ki pa se telesu prilagodi v najbolj izbočenih točkah, kot so na primer boki in rame.

Priznam, prva noč na njem je bila precej neudobna in nespeča. Druga in potem vse naslednje pa so postregle s pladnjem globokega spanca in mirnega počitka, kar pa si v teh nerazumnih in skoraj krutih časih tudi ti zaslužiš bolj kot kadarkoli prej.

Špela, 25. 01. 2021

                              

7 CONSKA ZRAČNA ŽEPKASTA VZMETNICA GLOBAL REGULAR

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.