Alples studio BTC Ljubljana 01/ 541 18 20

Salon Dorfarje Kranj 04/ 502 19 00

 
 
 

Kontakt

ALPLES STUDIO BTC LJUBLJANA

Hrvaška ulica 8
1000 Ljubljana

051 314 568

 01 541 18 20
 051 314 862
 alples.studio@prevc.si

SALON PREVC KRANJ
Dorfarje 17
4209 Žabnica

 04 502 19 00
051 314 861
 info@prevc.si

 
 
 

Akcije

 
 
 

 
 
 
   
 
 
 

Predstavitev podjetja

Predstavitev podjetja

Prevc, saloni pohištva, d.o.o.
Dorfarje 17, 4209 Žabnica

Spletni naslov: www.prevc.si

 


OPREMLJAMO S SRCEM. ŽE VEČ KOT ČETRT STOLETJA.

Ustanovitev

Vsak začetek je poseben izziv in tako je bilo tudi leta 1994, ko se je začela pisati zgodba podjetja Prevc, saloni pohištva. Najprej z enim salonom v ljubljanskem BTC-ju v hali A, nato je podjetje leta 1998 razširilo svojo dejavnost na Gorenjsko, saj se je v Žabnici odprl pohištveni salon na 700 m2 , število zaposlenih pa se je iz dveh povečalo na sedem. Iz našega salona pa je prišla prva kuhinja po meri.

V letu 2000 se je odprl salon pohištva v ljubljanskem BTC-ju v hali 10 na 500 m2 ter v Slovenj Gradcu na 400 m2.

V četrt stoletja smo nabrali pestro paleto izkušenj na področju opremljanja, iz začetnih manjših projektov smo prešli na večje projekte in opremljanje celotnih stanovanj, hiš in poslovnih objektov. Slovenska pohištvena industrija, na katero prisegamo, se je v tem času močno spremenila in na trgu so ostali le najboljši.
Bili smo med prvimi na spletu, saj bo spletna stran www.prevc.si letos jeseni slavila že 20 let. Prisotni pa smo tudi na drugih kanalih kot so Facebook, Instagram in You tube.

Prodajni program

Kakor je raslo podjetje, se je spreminjal in prilagajal tudi prodajni program. Največji delež v njem v zadnjih letih predstavljajo kuhinje Alples in Danküchen, saj je skupaj z gospodinjskimi aparati Gorenje in Bosch ta delež skoraj 50%. Drugi največji delež imajo vgradne omare Alples in Akron, nato spalnice in otroške sobe Alples, Mali Princ in Hespo skupaj z ležišči Slovenska postelja in Optimo. Poskrbimo tudi za udobje dnevne sobe tako s pohištvom kot s sedežnimi garniturami Meblar, predsobe, apartmaje in poslovne prostore.

Trenutno imamo dva salona pohištva – salon Žabnica in Alples studio BTC Ljubljana na skupaj 1100 m2 prodajnih površin. V letu 2019 smo dosegli 2,6 mio EUR prihodkov in poslujemo z bilančnim dobičkom.

Izkušnje

V več kot četrt stoletja smo imeli priložnost opremljati stanovanja, hiše, poslovne prostore in apartmaje povsod po Sloveniji, v sosednjih državah in drugod po Evropi. Z veseljem povemo, da se zadovoljne stranke vedno znova vračajo v naše salone. In več kot 1600 jih je vsako leto! Z njimi skušamo vzpostaviti pristen osebni stik, ozračje zaupanja in posebno skrb za kakovost njihovega bivanja.

Na kaj smo še posebej ponosni? Na to, da smo na isti lokaciji v Ljubljani že 20 let, na Gorenjskem pa 22 let. Na to, da imamo stalno ekipo 13 sodelavcev, ki s svojimi izkušnjami bogatijo zgodbo podjetja in da smo dve leti zapored prejeli priznanje Starejšim prijazno podjetje – Z leti še vedno zavzeti. Na to, da smo stalno v stiku z okoljem, v katerem smo, saj sodelujemo z različnimi društvi v naši bližnji in širši okolici. Na to, da poskrbimo za celovito opremo vašega doma in stojimo za najboljšimi pohištvenimi znamkami z odličnim dizajnom in kvaliteto.

Vizija in razvojna strategija

Podjetje ima jasno opredeljeno vizijo in razvojno strategijo, s katero želimo v prihodnjih letih širiti prodajo priznanih blagovnih znamk pohištva, predvsem pa se posvetiti celostnim projektom opremljanja stanovanj, stanovanjskih hiš in poslovnih prostorov. Velik poudarek dajemo trajnostni naravnanosti pri opremljanju. Naša želja je, da tudi v prihodnosti pomagamo soustvarjati še veliko osebnih in poslovnih bivanjskih zgodb. Ker to počnemo z dobro mero izkušenj in velikim veseljem, predvsem pa s srcem.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.