Alples studio BTC Ljubljana 01/ 541 18 20

Salon Dorfarje Kranj 04/ 502 19 00

 
 
 

Kontakt

ALPLES STUDIO BTC LJUBLJANA

Hrvaška ulica 8
1000 Ljubljana

051 314 568

 01 541 18 20
 051 314 862
 alples.studio@prevc.si

SALON PREVC KRANJ
Dorfarje 17
4209 Žabnica

 04 502 19 00
051 314 861
 info@prevc.si

 
 
 

Akcije

 
 
 

 
 
 
   
 
 
 

Storitve

  • Svetovanje, izmere na domu

Nudimo vam ogled, brezplačno izmero in svetovanje na domu in v poslovnih prostorih. Izmera na domu pa je nujna v primerih, ko se odločate za nakup kuhinje ali vgradne omare po meri. Svetovalec vam ob obisku na domu prinese izbrane vzorce pohištva in skupaj se dogovorite za izbor materialov, barv in elementov. Izmera na domu je brezplačna. Potreben je le predhodni dogovor z našimi svetovalci. Pokličite in se dogovorite za obisk na domu. "NAROČITE IZMERO"

  • 3-D izris

Da bo odločitev za nakup lažja, nudimo brezplačen izris novega pohištva kar na vašem domu.
Pokličite in se dogovorite za izris.

Računalniški program vam prikaže tridimenzionalni pogled v vaš prostor, opremljen z izbranim pohištvom. Za to potrebujemo le natančne mere vašega prostora. Na voljo imamo programe naslednjih proizvajalcev pohištva: ALPLES, DANKUCHEN, MLINAR.

  • Predelave 

Večkrat se zgodi, da vam željen kos pohištva ne gre v prostor. Določene kose pohištva kot na primer postelje, kuhinjske elemente ali sedežne garniture vam skrajšamo, znižamo ali kako drugače predelamo, tako da ustrezajo vašim željam in vašemu prostoru. V izbranem salonu se pozanimajte glede načina predelave izbranega pohištva in časa, ki je za to potreben.

  • Pohištvo po meri - vgradne omare

Pri nas dobite pohištvo po meri- vgradne omare, ki omogočijo popoln izkoristek vašega prostora od tal do stropa, od stene do stene, kot samostojne omare ali kot prehod med posameznimi prostori v vašem stanovanju. Pri izbiri vgradne omare vam priporočamo obisk našega svetovalca na domu.

  • Prevoz

Prevoz pohištva po prodajnih pogojih Salona pohištva Prevc. Ko je pohištvo v našem skladišču, se lahko dogovorite za vam ustrezen čas dostave. Običajno je dostava v dopoldanskem in popoldanskem času, po dogovoru tudi ob sobotah. Pokličite in se dogovorite.

  • Montaža

Montaža pohištva po prodajnih pogojih Salona pohištva Prevc. Montaža pohištva je strokovna in uporabniku prijazna storitev, ki omogoča, da je izbrano pohištvo sestavljeno tako, kot je to potrebno, hitro in kakovostno ter brez morebitnih poškodb pri samem sestavljanju.

Za več informacij nas pokličite in z veseljem Vam bomo svetovali!

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.