0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Dnevna soba Center

Preprosta in uporabna.

Dnevna soba Center

Preprosta in uporabna.

Dnevna soba Center je na voljo v svetlem lesnem dekorju Fleetwood (beljeni bor), ki je kombiniran z belimi lakiranimi sijajnimi površinami ali belim dekorjem. Preproste linije pohištva, ki jim minimalistični detajli dajejo prepoznavne značilnosti. Zanimivo popestritev pa pohištvu dajejo trije različni ročaji, ki so na izbiro. Preberi več
Alples

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Izberi hitri nakup, po sobo

V spletno trgovino

Opis izdelka

Posebnosti dnevne sobe Center

Dnevna soba naj bo skrbno izbrana. Trend pri opremljanju dnevne sobe narekuje čim manj omar, pohištvo pa naj bo kljub temu dizajnersko oblikovano. Pohištvo center odraža minimalizem v svetlem lesnem dekorju beljeni bor. V kombinaciji z belimi lakiranimi sijajnimi površinami ali belem dekorjem v mat obdelavi, pa se ta linija malce zakrije. 

  • Beljeni bor lesni dekor
  • Sijaj lak bela
  • Mat bela dekor

Pika na i in zanimiv detajl pa pohištvu dajejo trije različni ročaji, ki so na izbiro. 

Barve

Dokumenti

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo