0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Dnevna soba Globus

Dnevna soba premišljenih podrobnosti.

Dnevna soba Globus

Dnevna soba premišljenih podrobnosti.

Odlika pohištva Globus so premišljene podrobnosti. Elementi s podnožnimi predali omogočajo dober izkoristek prostora, diskretno osvetljene vitrine pa ustvarijo prijetno vzdušje v dnevni sobi. Osnovna barva je češnja. Dnevno sobo Globus pa lahko popestrite tudi s peščeno bež ali pa z bež vzorcem Globus. Preberi več
Alples

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini:

V spletno trgovino

Opis izdelka

Pohištvo Globus je zaradi pestre ponudbe elementov primerno za opremo celotnega stanovanja. Elemente za dnevno sobo lahko tako uporabi v spalnici in mladinski sobi. Klasičen stil narekuje minimalizem. Preprosto pohištvo je uporabno in izkoriščeno na vsakem detajlu.

  • les češnja perla
  • dodatki: peščena bež, Globus perla, vzorčasto steklo
  • primerno za opremo celotnega stanovanja ali apartmaja

Barve

Dokumenti

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC ali salon Žabnica in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo