0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Sedežna garnitura Link I

DIMENZIJA: 182 x 333 x 182 cm, višina 85 cm

Sedežna garnitura Link I

DIMENZIJA: 182 x 333 x 182 cm, višina 85 cm

Sedežna garnitura Link I v postavitvi U. Preberi več

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Moderna sedežna garnitura Link I nima fiksnega naslona, namesto le tega so moderne elegantne blazine. Sedežna je sestavljena iz dveh odprtih kotnih zaključkov. Sedežno dopolnjuje prilagodljivi vrtljivi roko naslon. Le tega lahko poljubno nastavite na izbrano pozicijo. Ravni del ima leseno polico. V delu dvoseda je pomožno ležišče z uporabno ležalno površino 134 x 288 cm. 

  • polnilo v garnituri: valovito vzmetenje in kakovostna HR pena
  • pomožno ležišče
  • lesena polica na naslonu iz hrasta in jesena
  • prilagodljivi roko naslon
  • izdelava v levi in desni postavitvi
  • številna ponudba kolekcije

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo