0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Sedežna garnitura Salvo II

DIMENZIJA: 267 x 200 cm, višina 100 cm

Sedežna garnitura Salvo II

DIMENZIJA: 267 x 200 cm, višina 100 cm

Moderna kotna sedežna garnitura Salvo II. Preberi več

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Kotna sedežna garnitura Salvo je sestavljena iz dvoseda z roko naslonom in odprtega kotnega zaključka s hrbtnim naslonom. V delu dvoseda je pomožno ležišče z uporabno ležalno površino 142x216 cm. Pod odprtim desnim zaključkom in kotom je dvižni zaboj, do katerega dostopate s preprostim dvigom sedišča. Zaboj je uporaben za vse dodatne blazine. 

  • pomožno ležišče 142 x 216 cm
  • polnilo: valovito vzmetenje, visoko kakovostna HR pena
  • lesene nogice
  • izdelava v levi in desni postavitvi
  • izbira tkanine ali umetnega usnja po barvni karti

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo