0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Sedežna garnitura Ikarus

DIMENZIJA: 205 x 274 cm, višina 82 cm

Sedežna garnitura Ikarus

DIMENZIJA: 205 x 274 cm, višina 82 cm

Sedežna garnitura ravnega dizajna z zaobljenimi linijami. Preberi več

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Sedežna garnitura ravnega dizajna z zaobljenimi linijami, ki se lahko sestavlja v različne sestave in je primeren za večja in manjša stanovanja. Posebnost sedežne so snemljive blazine sedežev in naslonov. Blazine imajo zadrgo, kar omogoča enostavno čiščenje. Ker se blazine lahko odstranijo, si lahko sami oblikujete širše sedišče oz. ležišče. Brezčasnost garniture definirajo pravilno zaobljene in čiste linije. Najbolj primeren material je usnje, saj lepo poudari detajle sedežne garniture.

  • posebnost: snemljive blazine sedežev in naslonov
  • zaobljena in čista linija
  • izdelava v levi in desni izvedbi
  • možna izdelava enoseda, dvoseda ali troseda

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo