0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Mini kuhinje za apartmaje

Mini kuhinje za apartmaje

Oprema mini kuhinje ni tako enostavna, kot se zdi na prvi pogled. Premišljena postavitev elementov je nujna zaradi manj prostora v apartmajih. Mini kuhinjo lahko v 3D postavitvi izrišemo tudi vam. Preberi več

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

MINI KUHINJA IN GOSPODINJSKI APARATI

V mini kuhinji naj bo hladilnik vgrajen pod kuhinjski pult. Uporabni kuhinjski pult nad njim pa izkoristite za mikrovalovno pečico. Večje blok kuhinje dopuščajo, da je hladilnik večji. Ne pozabite na velik in energijsko učinkovit zamrzovalnik, poletni gostje vam bodo zelo hvaležni. Kuhalna plošča naj bo enostavna, manjša, zgolj z dvema ali več grelnima poljema. V kuhinjski sestav lahko po potrebi vključite tudi pečico, čeprav se v apartmajih bolj poredko uporablja. Večje udobje poletnih dopustov pa lahko dosežete s postavitvijo pomivalnega in pralnega stroja.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC ali salon Žabnica in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

 

 

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.