0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Predsoba Globus

Doma sem.

Predsoba Globus

Doma sem.

Prilagodljivo pohištvo za opremo predsobe. Visoke, globoke ali plitke omare, nizki elementi za čevlje, obešalna stena, ogledalo. Moja predsoba bo v lesu češnja. Sosedova pa je v kombinaciji češnja - peščena bež. Preberi več
Alples

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Predsoba Globus je prilagodljivo pohištvo. Pohištvo omogoča dober izkoristek prostora, pestro izbiro elementov. Izberete lahko klasična ali drsna vrata omar ali nizke omarice z različnim zapiranjem. Osnovna barva Globusa je češnja perla, elegantna peščena bež pa predsobo naredi še svetlejšo in prostor je kar naenkrat pol energije.


Barve

Dokumenti

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC ali salon Žabnica in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo