0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Mladinska soba Center

Preprosto in pregledno - kar imajo mladi najraje.

Mladinska soba Center

Preprosto in pregledno - kar imajo mladi najraje.

Univerzalno pohištvo mladinske sobe Center, uporabno tudi v drugih bivanjskih prostorih. Značilen dizajn dopolnjujejo minimalistični detajli. Preberi več
Alples

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Izberi hitri nakup, po sobo

V spletno trgovino

Opis izdelka

Posebnosti mladinske sobe Center

Mladinska soba Alples Center z modernim dizajnom dviga razpoloženje v prostoru. Na voljo je v osnovnem lesnem dekorju beljeni bor, ki se lahko kombinira s frontami v barvi lak sijaj bela ali iveral bela.

Preproste linije pohištva, ki skrbijo za eleganten in svež pridih v prostoru. Pester nabor garderobnih in shranjevalnih omar pa omogoča razporeditev po meri in kar se da visoko izkoriščenost prostora.

  • drsna ali klasična vrata garderobnih omar
  • izbira po elementih
  • videz masivnega lesa
  • na voljo trije različni ročaji
  • elementi po meri
  • pester nabor predalnikov, nizkih omaric, mostov, stenskih elementov...

Barve

Dokumenti

Udobje in funkcionalnost - sinonima za pohištvo mladinske sobe Alples Center. Program je primeren tako za mlade po letih kot po duši, saj se njegov zimzelen izgled ne stara, kot nova pa ostaja tudi kakovost posameznih elementov. Naravni materiali in kvalitetna sestava omogočajo dolgo življenjsko dobo.

Elegantne barvne kombinacije in neomejeno možnosti kombiniranja različnih elementov mladinske sobe omogočijo postavitev unikatne sobe za počitek in delo. Zagotovljen je osebni pristop pri zasnovi celotne sobe ali zgolj posameznih elementov, kar skupaj z vzdržljivostjo zunanjih površin pomeni garancijo zadovoljstva.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo