0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Mladinska soba Globus

Prilagodljivo pohištvo v bogati barvi češnja perla.

Mladinska soba Globus

Prilagodljivo pohištvo v bogati barvi češnja perla.

Mladinska soba Globus za vse zgodbe, ki jih s srcem pišejo veliki otroci. Ne glede žanr - šport, glasba, umetnost, raziskovanje ... Preberi več
Alples

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Izdelek je na voljo tudi v spletni trgovini:

V spletno trgovino

Opis izdelka

Posebnosti mladinske sobe Globus

Mladinska soba Globus je prvakinja med pohištvom iz lesa češnje. Ta ji daje značilno barvo, ki lahko prostor napolni samostojno, da pa se jo tudi uspešno kombinirati s frontami v peščeno bež barvi. Med možnimi frontalnimi površinami sta tudi vzorčasto steklo in vzorec Globus.

Veliko število nizkih, srednje visokih in visokih osnovnih elementov omogoča oblikovanje prostora, v popolnosti prilagojeno vašim potrebam in željam.

  • vrhunski izkoristek prostora
  • elementi po izbiri
  • več kot 60 različnih osnovnih elementov
  • viseči in dodatni elementi
  • možnost izvlečne pisalne mize
  • možnost tematske povezave z elementi spalnice in dnevne sobe

Spoznajte pohištvo, ki povezuje vaše stanovanje. Od bivalnih prostorov in intimnih kotičkov pa vse do delovnih sob. Vaš dom je z Globusom enotna zgodba slogov in barv. Uporabne komode in prostorne garderobne omare s klasičnimi in drsnimi vrati lepo dopolnjujejo prav vsak prostor vašega stanovanja in ustvarjajo dom usklajenega značaja. Globus je na voljo v osnovni barvi češnje, ki se lahko kombinira z bež barvo.

Tudi v mladinski sobi Globus omogoča dober izkoristek prostora in enostavno izbiro med elementi. Primerno tudi za mladinske in otroške sobe v mansardi.

Dokumenti

Les češnje je podpis za mladinsko sobo Globus, namenjeno vsem pustolovskim dušam, ki si ob koncu vsakega dneva želijo odpočiti v objemu zračnega in kvalitetnega pohištva, vmes pa dati vse od sebe na svojih vsakodnevnih podvigih.

Naravni in trpežni materiali poskrbijo za dolgoročno zaupanje pohištvu v razkošni barvi češnje. Možnost kombiniranja številnih osnovnih in dodatnih elementov, narejenih po meri, pa obljublja unikatno izkušnjo. Mladinska soba ali drug bivalni prostor, opremljen s pohištvom Globus, je tako neizogibno urejen in prostoren.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC ali salon Žabnica in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo