0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Mladinska soba Magnet

Magnet je zakon!

Mladinska soba Magnet

Magnet je zakon!

Brezčasna mladinska soba, ki magnetno privlači dobro energijo. Poskrbi pa za odboj sevanja mobilnih naprav in drugih motilcev vrhunskega spanca in dobrega počutja. Preberi več
Alples

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Izberi hitri nakup, po sobo

V spletno trgovino

Opis izdelka


Mladinsko sobo Magnet odlikuje brezčasen dizajn in neskončne možnosti razporejanja številnih elementov, ki se med seboj lepo povezujejo in dopolnjujejo.

Ogrodje je na voljo v dveh osnovnih barvah: bela in svetel hrast. Ti dve barvi lahko med seboj kombiniramo ali pa poživimo prostor s frontami v barvah marelice, modre ali zelene; možna je tudi poslikava predalov z unikatnim pisanim vzorcem.

Inovativno oblikovani postelja in nočna omarica zagotavljata zaščito pred sevanjem mobilnih naprav, kar pripomore h kvalitetnejšemu spancu. Druge posebnosti:

  • odprti regali
  • viseči elementi
  • pisalne mize po meri
  • šest različnih ročajev

Barve

Dokumenti

Zaradi kvalitetnih materialov in zaščite pred sevanjem je priljubljenost mladinskih sob Magnet razumljiva. Dodatni odliki programa Magnet sta neomejena prostorska prilagodljivost in dolgoletna uporabnost.

Značilen dizajn je zagotovilo, da se otroci ali najstniki sobe ne bodo naveličali tudi, ko nekoliko odrastejo. Prosta razporeditev elementov, kot so pisalne mize, nočne omarice, garderobne omare in dodatni viseči ali talni elementi za shranjevanje, daje prostoru še dodatno funkcionalnost po meri mladostnika.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo