0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Mladinska soba Medeja

Pa naj bo bela!

Mladinska soba Medeja

Pa naj bo bela!

Mladinska soba Medeja v vsej svoji čistosti. Vselej elegantna, pokončna in nedotakljiva. Kljub svoji izstopajoči in skoraj drzni barvi preverjeno deluje nenavadno pomirjujoče. Preberi več
Alples

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Posebnosti mladinske sobe Medeja

Mladinska soba Medeja je znana po brezčasni beli barvi pohištva. Možni sta dve različici - mat bela in lak sijaj bela. Njena druga odlika je odlično razmerje med ceno in kvaliteto.

Za dodatno varnost in estetsko dovršen izgled so tu zaobljeni robovi, prisotni pri vseh elementih mladinske sobe.

  • številni elementi za postavitev garderobne omare
  • garderobne omare z drsnimi ali klasičnimi vrati
  • postelje širine od 90 cm do 180 cm
  • nastavljiva višina dna postelje
  • zaobljeni robovi postelje, nočne omarice, mosta in komode

Dokumenti

Alplesova mladinska soba Medeja je namenjena nekoliko drznejšim uporabnikom, ki su upajo v svojo mladinsko sobo ali v kak drug bivanjski prostor vnesti veliko svežine in prefinjenosti. Za vse tiste, ki si upajo biti drugačni in namesto lesnih vzorcev svoj prostor obdati z nežno in čisto belino.

Prilagodljivi spalnični elementi in delovne površine so narejeni po meri prostora in željah uporabnika. Obilo prostora za shranjevanje pa omogoča ličen in urejen prostor ne glede na čas v dnevu. Vse skupaj dela pohištvo Medeja funkcionalno in posebno.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo