0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Otroška soba Magnet

Otroštvo piše pisane zgodbe.

Otroška soba Magnet

Otroštvo piše pisane zgodbe.

Privlačnost barv v otroški sobi za ustvarjalno otroštvo. V rosnih letih malčki potrebujejo varno zavetje in ljubeč nadzor, otroška soba Magnet pa je namenjena temu, da jih spremlja in podpira na poti razvoja. Preberi več
Alples

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Izberi hitri nakup, po sobo

V spletno trgovino

Opis izdelka

Posebnosti otroške sobe Magnet

Otroške sobe Magnet so narejene z namenom, da rastejo skupaj z otrokom. Da se v njej počutijo udobno, poskrbi pet razpoložljivih barv front: bela, hrast, marelica, modra in zelen; na razpolago je tudi unikaten potiskan vzorec. Osnovni barvi korpusa sta hrast in bel iveral.

Različni sestavi omogočajo optimalen razvoj otroka in varno okolje za odraščanje. Funkcionalna razporeditev elementov otroške sobe pa poskrbi, da je dovolj prostora za shranjevanje in gibanje po prostoru.
  • sestavljive po elementih
  • varnost zagotovljena
  • barve ne zbledijo
  • različne postavitve pisalnih miz po meri
  • širine postelj od 90 cm do 140 cm
  • na voljo različni sestavi sob: polvisok ali visok pograd, most, visoka omara, komoda ...

Barve

Dokumenti

Otroška soba Magnet je s svojim naborom tako živahnih kot umirjenih barv primerna za dekliške, fantovske in mešane otroške sobe. Zaobljene stranice in odsotnost odvečnih elementov poskrbijo za varno okolje odraščanja, hkrati pa otroku omogočijo, da pusti domišljiji prosto pot.

Sestav otroške sobe po elementih omogoča, da sobo prilagodite otroku in samemu prostoru. V zračnem in svetlem prostoru obdan s kvalitetnimi materiali v poljubnih barvah bo otrok pripravljen na vse izzive, ki ga čakajo.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo