0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Otroška soba Mali Princ

Veseli prostori odraščanja.

Otroška soba Mali Princ

Veseli prostori odraščanja.

Pohištvo različnih dimenzij in sestavov ustvarja sobo po željah vašega otroka. Pohištvo za najmlajše, šolarje in najstnike. Soba je namenjena sproščenemu bivanju, kjer je dovolj prostora za učenje in preživljanje prostega časa. Preberi več
Mali Princ

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Posebnosti otroške sobe Mali Princ

Številni elementi nudijo ogromno prostora za shranjevanje. Majhna ali velika garderobna omara z dodatnimi predali. Postelja širine 120 cm za najstnike. Priročen in varen pograd za dva otroka. Pisalna miza s predalnikom ponuja prijeten delovni kotiček. 

Pestra paleta barv za vrata, predale in dodatke omogoča neomejene kombinacije po vaših željah. Omare in predalniki bodo zaživeli z najljubšimi odtenki.

  • osnovni dekor korpusov: larix, jesen, bela, beljeni hrast, naravni hrast
  • 24 lak mat barvnih odtenkov za predale, vrata in dodatke
  • lak sijaj snežno bela in mocha
  • usnje za vzglavje postelje
  • nakup po elementih in izdelava po meri

Barve

Številni izbor elementov otroške sobe Mali Princ omogoča, da je vsaka soba ustvarjena po željah vašega otroka. Pohištvo je primerno za najmlajše, šolarje in najstnike. 

Številni elementi nudijo ogromno prostora za shranjevanje. Majhna ali velika garderobna omara z dodatnimi predali. Postelja širine 90 cm, 120 cm ali 140 cm. Priročen in varen pograd za dva otroka. Pisalna miza poljubnih oblik s predalnikom. Otroška soba Mali Princ se izdela tudi po meri. Če vam določen serijski element ne ustreza se lahko prilagodi globino, širino in višino. Možno je izdelati tudi omarico, ki bo narejena povsem po vaši meri. 

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo