Alples studio BTC Ljubljana 01/ 541 18 20

Salon Dorfarje Kranj 04/ 502 19 00

 
 
 

Kontakt

ALPLES STUDIO BTC LJUBLJANA

Hrvaška ulica 8
1000 Ljubljana

051 314 568

 01 541 18 20
 051 314 862
 alples.studio@prevc.si

SALON PREVC KRANJ
Dorfarje 17
4209 Žabnica

 04 502 19 00
051 314 861
 info@prevc.si

 
 
 

Akcije otroške sobe Alples, sobe Magnet

Privlačnost lepote za ustvarjalno mladost.

  • 15% akcijski popust na otroške sobe Magnet, pohištvo Alples

  • + 10% dodatni popust DRUŽINSKI TEDEN

  • Akcija traja do 22. maja 2022
 

NOVO! Magnet je novo pohištvo za otroške in mladinske sobe. Osnovni barvi hrasta je dodanih pet barv za vrata in predale: zelena, modra, marelica, bela in unikatni potiskani vzorec magnet. Nakup po elementih, pisalne mize se izdelajo čisto po meri. Lepota in ustvarjalnost gresta z roko v roki.

 
 
 

Oglejte si tudi:

 

Mladost piše pisane zgodbe. V rosnih letih malčki, ki jim je igra vse, potrebujejo varno zavetje svoje otroške sobice in ljubeč nadzor staršev. Šolska leta prinašajo s seboj obveznosti, ki spodbujajo vedoželjnost in so razburljive, zato je okolje lastne sobe, ki smo jo nadgradili z delovnim kotičkom in večjo garderobno omaro, zelo pomembno. Mladostnik v zgodbo življenja prinaša povsem nov, poseben svet. Svoje okolje želi preoblikovati po svoje, zato izbere bolj razkošno večjo posteljo, v sobo pa doda obešalno steno in stenske elemente.

Otroška soba Magnet je magnetno privlačna za vse starostne skupine otrok, saj ima odgovor na vse potrebe, tako z barvami, elementi, dodelanimi detajli in varnostjo v sobi. Vsak otroški značaj pa najde v otroški ali mladinski sobi svoj izraz po meri, ob svojem času in v svojem izbranem tempu. 

Nove otroške sobe Magnet so izdelane v Sloveniji. To je Alples kakovost, ki prepriča.

 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.