Alples studio BTC Ljubljana 01/ 541 18 20

Salon Dorfarje Kranj 04/ 502 19 00

 
 
 

Kontakt

ALPLES STUDIO BTC LJUBLJANA

Hrvaška ulica 8
1000 Ljubljana

051 314 568

 01 541 18 20
 051 314 862
 alples.studio@prevc.si

SALON PREVC KRANJ
Dorfarje 17
4209 Žabnica

 04 502 19 00
051 314 861
 info@prevc.si

 
 
 

Akcije dnevne sobe Alples, sobe Prizma

-10%
Akcije dnevne sobe Alples, sobe Prizma

Galerija

 
 

Dnevna soba elegantnih čistih linij.

  • Akcija poteka do 15. decembra 2021
 

Moderna dnevna soba Prizma  v barvnih kombinacijah bele in oreha ter peščene in oreha omogoča tako klasične kot moderne postavitve. Čiste elegantne linije popestri dekorativna letev na lakiranih frontah, ki je oblikovna značilnost programa.

Prizma nam ponudi pestro izbiro elementov, med njimi omare za shranjevanje, elemente za zabavno elektroniko, knjižne regale, kotne elemente ter povezovalne elemente s kuhinjami Alples. Za prijetno vzdušje ambienta poskrbi osvetlitev vitrin in stenskih polic.

Ko se iz širnega sveta vrnemo domov, se vtisi in doživetja prelivajo iz nevtralno bele kuhinje mimo orehovih visečih omaric v barvno usklajeno dnevno sobo in spet nazaj...

Oglejte si tudi: 

  • sestave dnevnih sob Prizma
  • možen nakup po elementih
  • nakup preko spleta v spletni trgovini Prevc JE VAREN
 
 
 

Oglejte si tudi:

 

Prizma, dnevna soba elegantnih čistih linij.

Dnevna soba Prizma je trendovski program pohištva za dnevne sobe. Elegantna dnevna soba Alples je na voljo v barvi plemenitega oreha in v premišljeni kombinaciji z belo ali peščeno barvo. Omogoča moderne postavitve dnevnega prostora z željo po minimalizmu. Nabor elementov pa omogoča tudi klasične postavitve z več elementi, biblioteko in shranjevalnim prostorom po želji.

Sestavite si svojo dnevno sobo po elementih. Za dodano vrednost dnevni sobi pa lahko izberete moderno ambientalno osvetlitev vitrin in stenskih polic.

 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.