Alples studio BTC Ljubljana 01/ 541 18 20

Salon Dorfarje Kranj 04/ 502 19 00

 
 
 

Kontakt

ALPLES STUDIO BTC LJUBLJANA

Hrvaška ulica 8
1000 Ljubljana

051 314 568

 01 541 18 20
 051 314 862
 alples.studio@prevc.si

SALON PREVC KRANJ
Dorfarje 17
4209 Žabnica

 04 502 19 00
051 314 861
 info@prevc.si

 
 
 

Nove bele kuhinje Ikona Alples

Moja nova bela kuhinja.

 

Čisto bela ali bela z dodatkom lesa, pripravljena na srečanja z domačimi in gosti. Značilnost kuhinje za mlade je, da imajo vrata in predali rezkan utor za udobno in priročno odpiranje. Kadar pa je bolj praktično, se vrata odpirajo tudi na pritisk. V ponudbi sta dve lakirani mat barvi, bela in magnolija, ki se ju lahko lepo kombinira s širokim naborom delovnih površin. V beli kuhinji se zelo hitro opazili izbrane gospodinjske aparate. Vedno več naših strank se odloči za vgradnjo pečice ali pomivalnega stroja na višini. Uporaba aparatov je lažja in s tem razbremenimo hrbtenico.

Kuhinja Ikona izdelana po RAL karti, sijaj ter mat lak izvedba.

 

Naš program za izris kuhinj Alples vam v 3D pogledu pokaže vašo novo moderno kuhinjo, postavljena po elementih, vaših željah in izdelana točno za vaš dom po meri.

Posebnosti kuhinje Ikona Alples:
  • moderna brezročajna kuhinja
  • vrata in predali imajo rezkan utor za ročaj
  • izdelava v vseh izvedbah Alples lak mat in sijaj 
Priporočamo:
 
 
 

Blog

 

Značilnost kuhinje Ikona Alples so vrata in predali z rezkanim utorom za ročaj. Za udobno odpiranje je pogoj lakirana MDF plošča debeline 22 mmm v obdelavi lak mat bela in magnolija.  Za še lepši videz je možna kombinacija omaric z vrati z odpiranjem na pritisk, push sistem. Zaradi tehničnih lastnosti bo pri kuhinji Ikona nekoliko omejen izbor elementov in dodatkov. V začetku sta v ponudbi dve lakirani mat barvi, bela in magnolija. V salonih vam nudimo brezplačni 3D izris kuhinje.

 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.