Alples studio BTC Ljubljana 01/ 541 18 20

Salon Dorfarje Kranj 04/ 502 19 00

 
 
 

Kontakt

ALPLES STUDIO BTC LJUBLJANA

Hrvaška ulica 8
1000 Ljubljana

051 314 568

 01 541 18 20
 051 314 862
 alples.studio@prevc.si

SALON PREVC KRANJ
Dorfarje 17
4209 Žabnica

 04 502 19 00
051 314 861
 info@prevc.si

 
 
 

Rustikalne kuhinje hrast Laguna

Rustikalne kuhinje se spet vračajo.

 

Kuhinja Laguna je zaradi rustikalnega pridiha polna domačnosti na zunaj, v osnovi pa je kuhinja, ki ima vse elemente moderne kuhinje. Laguna je na voljo v lesnih dekorjih naravnega in sivega hrasta, še posebej pa zaživi v kombinaciji z enim od barvnih dekorjev. Kuhinja je lahko izdelana tudi le v eni od barv, trenutno zelo priljubljena barva je magnolija. Vrata in predali imajo okvirni rustikalni izgled. Izbirate lahko med različnimi kuhinjskimi elementi, ročaji in dodatki kot so npr. svetila, kovinski stenski dodatki ali moderni odprti elementi za poživitev prostora. Izkoristite uporabne dodatke za notranjo opremo predalov, izvlečne košare za shranjevanje živil in izvlečne mehanizme za kotne elemente. Ne pozabite na rešitve za shranjevanje in ločevanje odpadkov. Izdelava po meri omogoča, da se klasična kuhinja v podeželskem stilu popolnoma prilagodi vašemu življenjskemu slogu.

Kuhinja Laguna izdelana po RAL karti, lak mat in sijaj izvedba.

 

Pri izbiri rustikalne kuhinje Alples naj vam pomaga brezplačen izris kuhinje v 3D pogledu. Kuhinja, ki bo uporabna in izdelana po vaših željah in merah doma. 

PREDNOSTI KUHINJE LAGUNA ALPLES:

  • vrata in predali imajo okvirno konstrukcijo vrat
  • Alples kuhinje hrast v naravnem in sivem odtenku
  • bele rustikalne kuhinje, magnolija in zelena
  • 24 izvedb v lak mat in sijaj obdelavi

Morda vas zanima tudi:

 
 
 

Blog

 

Novice

 

Klasična kuhinja Laguna je zaradi rustikalnega pridiha domača in estetsko dovršena na zunaj, v osnovi pa moderna kuhinja, ki nudi vse kuhinjske elemente sodobne kuhinje. Kuhinja Laguna je na voljo v lesu naravnega in sivega hrasta. Kuhinja je lahko tudi v v celoti bela, magnolija ali zelena. Da bo vaša kuhinja unikat izberite svoj ročaj in druge dodatke, kot so svetila, kovinski stenski dodatki ali moderni odprti elementi za poživitev ambienta. Za dobro izkoriščenost prostora so v ponudbi dodatki za notranjo opremo predalov (za jedilni pribor, krožnike, živila …), na razpolago so izvlečne shrambne kolone za živila, izvlečne police v kotnih elementih, kot tudi rešitve za shranjevanje in ločevanje odpadkov. Kuhinje po meri omogočajo natančno prileganje elementov dimenzijam vašega prostora in zagotavljajo individualne rešitve za vsak prostor in vsakega uporabnika. Ne pozabite na dovolj velik hladilnik, tiho indukcijsko kuhalno ploščo, pečico in nepogrešljivi vgradni pomivalni stroj prilagojen na vašo višino. Izkoristite brezplačni 3D izris kuhinje. 

 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.