Alples studio BTC Ljubljana 01/ 541 18 20

Salon Dorfarje Kranj 04/ 502 19 00

 
 
 

Kontakt

ALPLES STUDIO BTC LJUBLJANA

Hrvaška ulica 8
1000 Ljubljana

051 314 568

 01 541 18 20
 051 314 862
 alples.studio@prevc.si

SALON PREVC KRANJ
Dorfarje 17
4209 Žabnica

 04 502 19 00
051 314 861
 info@prevc.si

 
 
 

SVETLOBA V KUHINJI - nov način življenja

Nov način življenja... Kuhamo. Jemo. Se zabavamo.

 

Osvetljenost kuhinjskih elementov ni več samo zaželen dodatek, ampak postaja nujnost. Preoblikujte vašo kuhinjo z vključitvijo osvetljave že pri njenih prvih korakih načrtovanja. Oglejte si, kakšna je razlika med kuhinjo, ki ima nameščeno pravo osvetljavo in kuhinjo, ki jo osvetljuje samo stropna osvetljava.

  • Opravilna osvetljava

Opravilna osvetljava počne točno to, kar pove že njeno ime. Pozicionirana je tako, da kuhinja postane učinkovit delovni prostor, ki je kos vsakodnevnim opravilom, kot je priprava hrana. Delovno svetlobo zagotavljajo luči, ki so nameščene pod viseče omarice in zagotovijo pravilno osvetlitev pulta.  

  • Dekorativna osvetljava

Ključ do prave osvetljave, ki ustreza praktičnim potrebam in estetskim željam vaših strank, je v razumevanju, kako želi stranka izrabiti prostor. Kuhinja je velikokrat družabni prostor kot tudi prostor za druge opravke, ki niso povezani samo s kuhanjem. Dekorativna osvetlitev površin sami kuhinji doda globino in naredi vzdušje, ki ga lahko ustvarimo samo z dekorativno svetlobo. Dekorativna osvetljava se uporablja za dodatno dimenzijo in globino prostora, z namenom ustvariti posebno atmosfero in ambient. Osvetljavo lahko namestite v podnožje, nad kuhinjske elemente, pod kuhinjski otok, tik pod pult ali v steklene vitrine. Dekorativno osvetljavo se največkrat spregleda, vendar ima zagotovo največji učinek na izgled kuhinje.

  • Priročna osvetljava

Priročna osvetljava je namenjena osvetljevanju notranjosti kuhinjskih elementov, shrambnih omar in vseh vrst predalov, saj vam olajša iskanje stvari, ki jih tisti trenutek potrebujete. Lep dodatek, ki doprinese dodaten nivo razkošja h kateri koli kuhinji.

 
 
 

Svetila in dodatki Sensio

Namen kuhinje se je skozi zadnja leta drastično spremenil. Kuhinja ni več samo prostor, v katerem kuhamo obroke, ampak sedaj postaja tudi središče doma. Vloga kuhinjskega prostora se spreminja in povečuje ter postaja najpomembnejši del naših bivališč. Prav zaradi tega mora funkcionalnost prostora slediti trendu, ki ga postavljamo sami. Kuhinja je danes prostor, ki se uporablja za obedovanje, zabavo, druženje in pripravljanje obrokov. Vrednost kuhinjskega prostora lahko povečamo s pravilno namestitvijo osvetlitve, potopnih vtičnic, zvočnikov, brezžičnega polnilca pametnih naprav ter pametnih naprav za upravljanje s svetlobo. Sodobni življenjski slog nam odpira neskončno možnosti pri oblikovanju kuhinj. Vsestranskost kuhinje je ključnega pomena, integracija najnovejše tehnologije in večnamenskih izdelkov pa lahko resnično preoblikuje vašo kuhinjo v prostor, ki izpolnjuje vse vaše potrebe. Pri načrtovanju nove kuhinje sedaj ne pozabite na izdelke, ki so na voljo, da lahko v vaš večnamenski prostor poleg osvetljave vključite tudi zvok, mobilni nadzor nad osvetljavo preko pametnih naprav in brezžično polnjenje telefonov. S tem lahko naredite vaše vsakodnevno življenje enostavnejše in zabavnejše.

 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.