Alples studio BTC Ljubljana 01/ 541 18 20

Salon Dorfarje Kranj 04/ 502 19 00

 
 
 

Kontakt

ALPLES STUDIO BTC LJUBLJANA

Hrvaška ulica 8
1000 Ljubljana

051 314 568

 01 541 18 20
 051 314 862
 alples.studio@prevc.si

SALON PREVC KRANJ
Dorfarje 17
4209 Žabnica

 04 502 19 00
051 314 861
 info@prevc.si

 
 
 

Hladilniki Beko

Hladilniki Beko

Uradni partner tistih, ki želijo le najboljše.

 

Tehnologija Neofrost v hladilnikih Beko

Z mislijo na ohranjanje svežine in optimalnih pogojev shranjevanja živil je Beko razvil dvojni aktivni sistem hlajenja NeoForst. Tehnologija hlajenja temelji na dveh ločenih aktivnih sistemih hlajenja, posebej za hladilni in posebej za zamrzovalni del. Sistem NeoFrost omogoča popolne pogoje za shranjevanje živil . Ker ima vsak del svoj hladilni sistem se suh zrak iz zamrzovalnega prostora ne prenaša v hladilni del, zato živila v hladilniku ostanejo sveža dlje časa. Hkrati pa preprečuje tudi prenašanje vonjav iz hladilnega dela v zamrzovalni del.

PRAVI NASLOV ZA HLADILNIKE BEKO: 
Priporočamo: ob hkratnem nakupu vgradnega hladilnika in kuhinje iz naše ponudbe, je vgradnja za hladilnik brezplačna.

Prednost tehnologije NeoFrost je, da na zadnji steni hladilnika ni nabiranja kondenza, ledu in zmrzali, zato tudi odtajanje hladilnika za temeljito čiščenje hladilnika ni več potrebno. Čas, ki ga boste prihranili pri tem je neprecenljiv, hkrati pa boste privarčevali tudi dodatno energijo, ki bi jo sicer potrebovali za ponovno ohlajanje hladilnika. Dvojni sistem hlajenja omogoča enakomerno temperaturo zraka in dvakrat hitrejše hlajenje živil ter minimalna temperaturna nihanja, ki so posebej pomembna pri hrambi mesa in rib ter mlečnih izdelkov. Neofrost hladilniki so energetsko varčnejši in se umeščajo v energetski razred A++ in A+++. Zaradi učinkovitega sistema pa so tudi tišji.
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.