Alples studio BTC Ljubljana 01/ 541 18 20

Salon Dorfarje Kranj 04/ 502 19 00

 
 
 

Kontakt

ALPLES STUDIO BTC LJUBLJANA

Hrvaška ulica 8
1000 Ljubljana

051 314 568

 01 541 18 20
 051 314 862
 alples.studio@prevc.si

SALON PREVC KRANJ
Dorfarje 17
4209 Žabnica

 04 502 19 00
051 314 861
 info@prevc.si

 
 
 

Hladilniki Gorenje

Hladilniki Gorenje

Sveže je. Ker je hlajeno po moje. 

 

Hladilniki Gorenje IonGeneration zagotavljajo popolno svežino živil, ne glede na to, kaj shranite v njih in kako pogosto jih odpirate. Zaradi 360˚ kroženja ioniziranega zraka je poskbljeno za naravno klimo na vsaki polici. Zaradi tehnologije AdaptTech, ki spremlja odpiranje vrat hladilnika, bo ohranjena optimalna temperatura tudi ko odprete vrata hladilnika.  Hladilni sistem NoFrost obvaruje hrano pred nalaganjem ledu.
Hladilniki IonGeneration varuhi vitaminov.

5 LET GARANCIJE NA VSE HLADILNIKE GORENJE

PRAVI NASLOV ZA HLADILNIKE GORENJE: 

Priporočamo: ob hkratnem nakupu vgradnega hladilnika in kuhinje iz naše ponudbe, je vgradnja za hladilnik brezplačna.

KOMBINIRANI HLADILNIKI NAVDUŠUJEJO NA PODROČJU DIZAJNA

Preproste in ravne površine hladilnika dajejo izčiščen videz in vzbujajo eleganco. Gospodinjski aparati so nepogrešljivi, z popolnim dizajnom pa jih enostavno vključite v kuhinje Alples in Dankuchen. Vsi Gorenjevi modeli hladilnikov so izjemno učinkoviti in sodijo v energijske razrede od A+ do A+++. Vse funkcije v teh aparatih imajo skupen cilj: vzdrževanje idealne mikroklime in zmanjšanje porabe energije. Energijski razred A+++ prihrani do 60 odstotkov več energije kot običajni energijski razred A. 

Vgradni hladilnik je skrit v dizajnu kuhinje. Pestra izbira aparatov nudi postavitev zamrzovalnika spodaj ali zgoraj. Volumen hladilnega dela naj bo izbran glede na število družinskih članov. Vgradni hladilniki sodijo od A+ do A++ energijski razred. 

 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.