Alples studio BTC Ljubljana 01/ 541 18 20

Salon Dorfarje Kranj 04/ 502 19 00

 
 
 

Kontakt

ALPLES STUDIO BTC LJUBLJANA

Hrvaška ulica 8
1000 Ljubljana

051 314 568

 01 541 18 20
 051 314 862
 alples.studio@prevc.si

SALON PREVC KRANJ
Dorfarje 17
4209 Žabnica

 04 502 19 00
051 314 861
 info@prevc.si

 
 
 

Otroške sobe s pogradom

Pogradi za majhne ali velike otroške sobe.

 

Na enem mestu skrbno izbrana ponudba pogradov in pol visokih ležišč. 

  • Največjo ponudbo pri izbiri pogradov vam nudi program Mali Princ. Na voljo so tri višine (višina do vrha vzdolžne stranice): 95 cm, 134 cm in 166 cm. Vse izvedbe pogradov imajo ležišče 90x200 cm. Prostor pod pogradom se zapolne z omaricami ustrezne višine, lahko je vključena tudi primerna pisalna miza ali pa samo police. Posebnost pri dostopu do pograda so popolnoma izkoriščene stopnice v izvedbi predala. Za primerno zaščito stene pa so na voljo stenske obloge. Možna je vzporedna ali delno zamaknjena izvedba in postavitev v črko L. 
  • Otroške sobe Magnet Alples nudijo pet izvedb pogradov. V barvi hrasta se dobi pol visoko posteljo v višini 114 cm (končna višina vzglavne končnice). V višini 175 cm pa se dobi samostojni pograd s spodnjim in zgornjim ležiščem ali pa samo zgornje ležišče, spodaj pa v črko L postavite samostojno posteljo. Ena izvedba pograda je s polnimi stranskimi stranicami, druga pa z odprtimi policami. Dostop do zgornjega ležišča na pogradu je možen preko lesene lestve, katera je za večjo varnost postavljena pod kotom. Za varnost poskrbi varovalo v leseni izvedbi.   
  • Otroške sobe Hespo nudijo pol visoko posteljo v višini 139 cm. Samostojni pograd se dobi v višini 175 cm ali 184 cm. Vsi pogradi so dimenzijsko primerni za vzmetnico 90x200 cm. Do zgornjega ležišča pograda dostopate po kovinski lestvi.

Za lažjo odločitev in nakup vam pripravimo 3D izris vaše nove sobe s pogradom.

 
 
 

POGRAD V OTROŠKI SOBI

Otroška soba naj bo funkcionalna, nudi naj pestrost in varnost, ne glede na to, ali v sobi biva otrok sam, ali pa je otroška soba namenjena dvema otrokoma. Pri otroški sobi za dva, je otroška soba s pogradom najpreprostejša rešitev zagate s prostorom. V naši ponudbi nudimo različne vrste pogradov – klasični pograd, kjer sta ležišči drug nad drugim, pograd, kjer sta ležišči pravokotno drug na drugega, ter možnost zamaknjenih ležišč, drug pred drugim. Otroška soba v več nivojih nudi več prostora za shranjevanje, bolj razgibano obliko otroške sobe, predvsem pa več prostora za igro.

Če je prostor za otroško sobo majhen ali pa ima morda poševne stene, prepustite izris otroške sobe naši izkušeni ekipi. Ker domišljija pri otrocih ne pozna meja, so lahko del otroške sobe, poleg ležišča, omare, pisalne mize in polic, tudi most ali manjša hiška za skrivanje.

 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.